www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Akşener´e İnegöl´den ağır eleştiri

Akşener´e İnegöl´den ağır eleştiri

İnegöl Ülkü Ocakları Başkanı Alpaslan Demir yaptığı yazılı açıklamada İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener´in sözlerini ağır cümlelerle eleştirdi.

İnegöl Ülkü Ocakları Başkanı Alpaslan Demir yaptığı yazılı açıklamada,? Geçtiğimiz gün 4. sü düzenlenen İYİ Parti olağanüstü kongresinde Liderimiz Devlet Bey ve Milliyetçi ülkücü harekete hakaret ederek Haydut söyleminde bulunan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener anlaşılan odur ki akıl sağlığını yitirmiş bitkisel hayata doğru yol almaya başlamıştır. Herkes tarafından bilinmektedir ki Milliyetçi Ülkücü Hareket yarım asrı aşan surede bu vatana 5 bin küsur evladını toprağa vermiş bir o kadarda yara almıştır. Hali hazırda Vatan toprağının neresine giderse gitsin yolda gördüğü Polisinden askerine ve HDP ile kol kola girip dağlarada çıkmaya fiziken niyetlenirse oralarda da bizleri görecektir. Eğer kast ettigi buysa bu bize Şereftir ama görüntüsü gibi zihniyeti de kötüyse ki görünen odur bu vatanın askerine polisine vatandaşına haydut diyen bizim nazarımızda PKK, HDP vs gibi bölücü unsurlardan hiçbir farkı yoktur bizzat kendisidir.? dedi

Emekliliğin, Torun Sevgisinin Tadına Varmalı

Sözlerine devam eden Demir, ?Akşener yok oluşunu sağa sola saldırarak daha da belirgin hale getiriyor bunun acısıyla da Ülkücü harekete saldırıyor ama nafile bir çaba ve uğraş içerisinde olduğunu kurmayları vs biran önce kendisine anlatmalı. Çünkü bu Ülkeye bakanlık yapan birinin bu denli acınacak hale düşmesi işin özünde üzüntü veren bir haldir. Tavsiyem odur ki Sayın Akşener biran önce siyaseti bırakmalı akıl sağlığından daha fazla olmadan emekliliğin torun sevgisinin tadına varmalıdır ve büyük Türk Kadınını incitmekten vazgeçmelidir. Zira Türk Kadınını kendisi temsil etmemektedir.
Aziz Türk Milleti bu oyunları görüyor ve bunlara cevabi seçimden seçime değil her gün oluk oluk yuvasına dönmeyi düşünen Milliyetçi Ülkücü camiaya gönül verenlerle en güzel şekilde verecektir.? ifadelerine yer verdi.

Haber Merkezi

 



  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,57% 0,26
  • EURO

    34,98% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2456,42% 0,85
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00