"AKTAŞ GEREĞİNİ YAPACAKTIR"

Milletvekili Hüseyin Şahin, AK Parti´de krize neden olan Kent Konseyi Başkanı Haydar Cerrah´ın eleştirileri ile ilişkin,"İlgili vekillerimiz Belediye Başkanımız Aktaş´a konu ile ilgili sitemlerini iletmiştir. Bundan sonraki takdir, Sayın Aktaş´a ait. Ger

Kent Konseyi Başkanı Haydar Cerrah´ın AK Parti´de kriz neden olan eleştirilerine tepkiler sürüyor. İlk kez konuşan Milletvekili Hüseyin Şahin, "Başkan Aktaş gereğini yapacaktır" diyerek Haydar Cerah ile ilgili istifa beklentisini dile getirdi.

HERKES KENDİ İŞİNE BAKSIN

Açıklamasında Haydar Cerrah´ın haddini aştığını kaydeden Şahin, "İnegöl Bursa merkezden sonra en çok yatırım alan ilçedir. İlçe halkının refahı, huzuru için bütün kuruluşlarımız azami görev üstlenmiştir. Benim üzüntüm İnegöl´de yapılan yüzlerce hizmetin görmezden gelinmiş olması. Sayın Cerrah´a da İnegöl´de gezmesini yapılanları görmesini eğer gezmiyorsa açıp gazetelerden takip etmesini öneririm. Son 5 yılda 20 okul, 5 köprülü kavşak ve 1 Milyar TL´lik yatırım yapıldı. Adliye Sarayı, Diş Hastanesi, Gençlik ve Spor Merkezi gibi bir çok alanda önemli hizmetler İnegöl´e kazandırıldı. Şunu belirtmek istiyorum konu ile ilgili vekillerimiz İlçe Belediye Başkanımız Sayın Aktaş´a konu ile ilgili sitemlerini iletmiştir. Bundan sonraki takdir sayın Aktaş´a ait. Gereğini yapacaktır. Siyasi bir konuda gereksiz bir yorum yapılmıştır. Herkes kendi işine baksın. 



  • BIST 100

    10203,22%-0,05
  • DOLAR

    32,34% -0,05
  • EURO

    34,95% 0,47
  • GRAM ALTIN

    2401,90% 0,23
  • Ç. ALTIN

    3898,95% 0,54