AKTAŞ SÖZÜNÜ TUTACAK MI?

AKTAŞ SÖZÜNÜ TUTACAK MI?

"İnegölspor´a müdahale ettiğimi ispat etsinler belediye başkanlığından istifa ederim" diyen Başkan Aktaş, 24 Mayıs tarihinde yapılacak kongre öncesi başkan adayının belirlenmesinde yine aktif rol oynadığını yaptığı açıklama ile kendisi ispat etti. Aktaş´ı

İnegölspor ile olan bağının onursal başkanlıktan ibaret olduğunu ifade eden Aktaş, 6 Haziran 2015 tarihinde yaptığı açıklamada İnegölspor`a müdahale etme gibi bir durumunun olamayacağını ispat etmeleri halinde belediye başkanlığından istifa edeceğini belirterek ?Ben bu işten rahatsızım. Müdahale etme lafı ağır bir laf. Ben hiçbir şeye müdahale etmem. Geçen seçimde de bir sene önce çift listeli bir kongre vardı. Ben bu işe Belediye Başkanı olarak destek veririm. Hayırsevere giderken eğer Belediye Başkanıyla giderseniz bu daha etkili oluyor. Yalnız giderseniz daha az etkili oluyor. Dolayısıyla arkadaşların her zaman yanlarında olduğumu ifade ediyorum. Bir futbolcuyla benim anlaştığımı, bir tane futbolcunun aldığı rakamı benim karar verdiğimi asla kimse iddia edemez. Eğer 5 toplantıdan fazla toplantıya katıldığımı ispatlasınlar ben, bırakın İnegölspor ile ilgilenmeyi Belediye Başkanlığını da bırakacağım. Ben nasıl müdahil olabilirim ki?? demişti.

Aktaş dün yaptığı açıklamada ise, kongrenin 24 Mayıs tarihinde gerçekleştirileceğini belirterek, ?Bununla alakalı mevcut Başkanımızla görüşeceğiz. Başka görüşmeyi düşünenler var. Bizim de kendimize göre hesabımız kitabımız var. Ben şunu ifade edeyim. Milyon dolarlık ihracat yapan iş adamlarının olduğu, futbola meraklı çok sayıda insanın olduğu bir ilçede dolu dolu kongreler olmalı. Birilerinin konuşmaktan ziyade icraatın başına geçmeli. Bu iş sadece Belediye Başkanına hapsedilecek kadar basit bir iş değil. İlgili arkadaşlardan konuya sahip çıkmalarını istiyorum. Herkes bu noktada elini taşın altına koymalı. Biz elimizden geleni yapmaya çalışırız. Gönüllü arkadaşlar var. Mevcut başkanın yanında başkanlığı düşünen iki ayrı arkadaşımız var. Onlarla da görüşeceğim. Ben bu işin hamisi, onlar da bu işi benden almak isteyen insanlar olarak düşünülmemeli. Ben İnegölsporla ilgili karar verici olmak istemiyorum. İnegölspor kendi ayakları üzerinde duracak noktada olmalı? ifadelerini kullandı.

Başkan Aktaş, İnegölspor´a nasıl müdahele ettiğini, kongre süreçlerinde başkan adaylarını nasıl belirleyip rol oynadığını kendi açıklaması ile ortaya koydu. Şimdi Başkan Aktaş´ın ispat etsinler belediye başkanlığını bırakırım sözünü yerine getirmesi bekleniyor.



  • BIST 100

    10203,22%-0,05
  • DOLAR

    32,34% -0,05
  • EURO

    34,95% 0,47
  • GRAM ALTIN

    2401,90% 0,23
  • Ç. ALTIN

    3898,95% 0,54