AKTAŞ, BEYLİK HANINDA ÇAY MOLASI VERDİ

AKTAŞ, BEYLİK HANINDA ÇAY MOLASI VERDİ

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile bir araya gelen Beylik Hanı esnafı, özellikle bisiklet ve motosikletlerden dert yandı. Çarşı bölgesinde araç istemeyen esnafın belediye hizmetlerinden genel anlamda memnun olduğu gözlendi.

Esnafla çay molası adı altında dönem dönem şehrin farklı bölgelerinde ziyaretler gerçekleştiren Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Beylik Hanı önündeki çarşı esnafı ile bir araya geldi. Çarşı esnafı, İnegöl’de değişim ışığının gözle görülür ölçüde fark edilir olduğunu belirterek, ziyaretinden dolayı Aktaş’a teşekkür ettiler. Ayrıca ziyarette bisiklet ve motosikletlerle ilgili sıkıntılar da masaya yatırıldı.

Kendilerini her fırsatta ziyaret eden ve hatırlarını soran Başkan Aktaş’ın yakın ilgisinden duydukları memnuniyeti dile getiren çarşı esnafı, genel anlamda belediye hizmetlerinden memnun olduklarını kaydettiler.

Çarşı bölgesinde bisiklet ve motosiklet girişlerinin kontrol edilmesi ve yasaklanması, çifte fırın önünde araç parklarının da yasaklanmasını isteyen esnaf, bu konuda gerekli tedbirlerin alınmasını, çarşı içinde özellikle zeminde bulunan ve görsel kirliliğe neden olan aksaklıkların da giderilmesi konularında taleplerini ilettiler.

Esnafın sorunların dinleyen Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise, zaman zaman İnegöl’de çarşı esnafıyla bir araya gelerek, hasbi hal yaptıklarını belirterek, bir ilçe belediyesi olarak milyon liralık projeleri hayata geçirebilmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Ürettikleri projelerin İnegöl’ün vizyonu haline geldiğini de ifade eden Aktaş “Düzenli olarak ilçemizin farklı noktalarında esnafımızla, mahalle sakinlerimizle bir araya geliyor istişareler ediyor ve varsa alınması gereken tedbirleri alıyoruz. Genel anlamda ilçe halkımızla yaptığımız bu ve benzeri faaliyetlerde olumlu sonuçlar almamız bizleri ziyadesiyle memnun ediyor” dedi.



  • BIST 100

    10247,75%-0,86
  • DOLAR

    32,24% -0,03
  • EURO

    34,66% -0,11
  • GRAM ALTIN

    2402,97% 0,12
  • Ç. ALTIN

    3892,73% -0,26