AKTAŞ İLÇEYE ÇOK ŞEYLER KAZANDIRMIŞ

AKTAŞ İLÇEYE ÇOK ŞEYLER KAZANDIRMIŞ

AK Parti Beşikdüzü İlçe Başkanı Harun Demirci, İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı makamında ziyaret etti. Demirci, İnegöl’ün her açıdan gelişmiş bir ilçe olduğunu, bunda Aktaş’ın büyük payı olduğunu söyledi.

Aynı zamanda Trabzon İl Genel Meclis Üyesi olan Ak Parti Beşikdüzü İlçe Başkanı Harun Demirci, Başkan Aktaş’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Demirci, “Geçen sene Beşikdüzü-İnegölspor maçı için ilçemize gelen İnegöl Belediye Başkanımız Sayın Alinur Aktaş, bizleri ziyaret etmişlerdi. Bu ziyaretten duyduğumuz memnuniyet ve incelikten dolayı Sayın Başkana bir iade-i ziyaret gerçekleştirmek istedik” dedi.

AKTAŞ İLÇEYE ÇOK ŞEYLER KAZANDIRMIŞ

Ziyarette İnegöl ile alakalı da bilgi alan Beşikdüzü İlçe Başkanı Harun Demirci, İnegöl’ü çok iyi bulduğunu söyledi. İnegöl’ün sanayi şehri olduğuna vurgu yapan Harun Demirci, şöyle konuştu: “Mobilya sanayisinin çok gelişmiş olduğu bir yer. Tarım, turizm, ticaret ve sosyal yaşam olarak il gibi bir ilçe. İnegöl Belediye Başkanımız Alinur Aktaş ilçeye çok şeyler kazandırmış. Ben hem bizi kabul ettiği için hem de ilçeye yaptığı hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür ediyor, tebriklerimi sunuyorum.”

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş da, iade-i ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Geçtiğimiz yıl oynanan İnegölspor Beşikdüzüspor maçını Sayın İl Genel Meclis Üyesi ve AK Parti İlçe Başkanı Harun Demirci’yle beraber seyrettik. Sonrasında başkanımızı ziyaret ettik. Kendisi Beşikdüzü’nü bizlere gezdirdi. Beşikdüzü, Trabzon’un sahilde bulunan en şirin ilçelerinden biri. Okumuşluk oranı ve eğitim seviyesi çok yüksek bir kent. Bu kentin başarılı ilçe başkanı Harun Demirci’nin yaptığı bu iade-i ziyaret bizi fazlasıyla memnun etti. Kendisine teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyaret sonunda Başkan Aktaş, ziyaretin anısına Beşikdüzü İlçe Başkanına plaket takdim etti.



  • BIST 100

    10208,65%1,62
  • DOLAR

    32,35% -0,36
  • EURO

    34,79% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2395,46% -1,11
  • Ç. ALTIN

    3877,87% -0,22