Aktaş Şampiyonları Ağırladı

Aktaş Şampiyonları Ağırladı

Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Türkiye Şampiyonu olan ve ülkemizi Polonya’daki dünya kupasında temsil etme hakkı kazanan İshakpaşa’nın küçük yıldızlarını ağırladı.

Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Türkiye Şampiyonu olan İnegöl’ün küçük yıldızları İshakpaşa İlköğretim Okulu futbol takımını dün makamında ağırladı. Aktaş, Türkiye’yi Polonya’daki dünya kupasında temsil edecek olan İshakpaşalı yıldızları bu ziyarette ödüllendirdi.

DÜNYA KUPASINDA DA İDDİALIYIZ

Ziyarette konuşan İshakpaşa İlköğretim Okulu Müdürü Serhat Özdemir, şampiyonluğa giden yolda aşılan engelleri anlatarak; “İshakpaşa Futbol takımı olarak bundan yaklaşık 2 ay önce başlayan maceramız, Türkiye şampiyonluğuyla sonuçlandı. Çocuklarımızın yetişmesinde emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Belediye başkanımıza da desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bizim için zoru başarmak kolay, imkansız ise biraz zaman alır. Biz de bu zoru başardık. Eylül ayında Polonya’da yapılacak dünya kupasında da iyi bir derece elde edeceğimize inanıyorum” dedi.

İNEGÖL SPORU ADINA ÖNEMLİ BİR KAZANIM

Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise, elde edilen bu özel ve güzel başarıda emeği geçen herkese teşekkür ederek, “Yaşadığımız şehir sanayisi, ticareti, ekonomisi, nüfusuyla gerçekten Türkiye’de önemli bir yerleşim birimi. Buna paralel olarak ihracatımız arttığı, mobilya fuarlarımız her geçen gün geliştiği gibi sportif anlamda başarılarımızın gelişmesi gerekiyor. Bu kardeşlerimizin yaşattığı başarı, inşallah bundan sonraki süreçlerde de etkili olacaktır. İnegöl insanının neleri başarabileceğinin önemli bir ispatı olacaktır. Türkiye derecesi önemli bir derecedir. Türkiye genelindeki 81 il arasından sıyrılmak, bana göre özel ve güzel bir başarıdır. İnegöl sporu adına önemli bir kazanım söz konusudur. Bu kardeşlerimiz aynı zamanda İnegölspor’un altyapısında yer alıyorlar. İnşallah ileriki günlerde İnegölspor’un da bu manada ne kadar doğru yolda olduğunu, ileri de ne kadar doğru işler yapacağının önemli bir göstergesidir. Bizlere güzel bir sevinç yaşattılar. Polonya’da yapılacak dünya müsabakasında ilçemizi, şehrimizi ve dolayısıyla da ülkemizi temsil edecekler. Orada en iyi neticeyi ortaya koyacaklarına inanıyorum. Son maçlarında çocuklarımıza taahhütlerim olmuştu. Şimdi onları taahhüdümüzü gerçekleştiriyoruz” diye konuştu.

Ziyaret sonunda Aktaş küçük yetenekleri daha önce taahhüt ettiği gibi ödüllendirirken, ziyaretin ardından ise tahsis edilen otobüsle İnegöl turu yaptılar.



  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04