AKTAŞ, ŞAMPİYONLARI ÖDÜLLENDİRDİ

AKTAŞ, ŞAMPİYONLARI ÖDÜLLENDİRDİ

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursa'da düzenlenen Liselerarası Masa Tenisi Turnuvası'nda il birincisi olan Saime Sultan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi kız masa tenisi takımını makamında ağırlayarak ödüllendirdi.

 

Dün saat 11.00’de gerçekleşen ziyarete Saime Sultan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdür Baş Yardımcısı Cemile Coşkunyürek, Müdür Yardımcısı Selim Erdoğan, Beden Eğitimi Öğretmeni Haydar Turgut, Masa Tenisi takımı öğrencileri Rabia Sümeyra Bezen, Firuze Selver ve Emine Şen katıldı.

“İLÇEMİZİ BAŞARIYLA TEMSİL ETTİK”

Gerçekleştirilen ziyaret esnasında bir konuşma yapan Beden Eğitimi Öğretmeni Haydar Turgut, “Okulumuz bu yıl Liselerarası yapılan 2. Küme Masa Tenisi Turnuvasında ilçemizde birinci olarak Bursa’daki turnuvaya katıldı. Bursa’da düzenlenen turnuvada da birinci olduk ve ilçemizi başarıyla temsil ettik. Belediye Başkanımız da bizleri bu konuda onurlandırdığı için kendisine ayrıca teşekkür ediyoruz” dedi.

 

“TÜRKİYE BAŞARISI BEKLİYORUZ”

Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise, “Gençlik Spor ve İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz marifetiyle yapılan Liselerarası Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası eleme maçları geçtiğimiz hafta Bursa’da gerçekleştirildi. Tabi İnegöl’ümüzden de bu noktada özel bir başarı olduğu için biz de bugün hem okul idarecilerimizi hem çocuklarımız hem de emeği geçen öğretmenimizi burada ağırlayalım, ödüllendirelim istedik. Tabi Saime Sultan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi masa tenisinde erkekler de İnegöl birincisi oldu ama Bursa’da derece yapamadı. Kızlarda ise hem İnegöl birincisi hem de Bursa birinciliği geldi. Bu turnuva yaklaşık 50 okul arasında gerçekleşti. Bu tabi ki güzel bir başarı. İnegöl isminin duyulmasında, ilçemizin adının yaşatılmasında emeği geçen sporcu kardeşlerimize, değerli hocalarımıza çok teşekkür ediyorum. Eğer bir başarı varsa bu başarının da ödüllendirilmesi gerektiğini düşünüyoruz. Okulumuz 27-29 Aralık tarihlerinde Kayseri’de yapılacak olan Türkiye Şampiyonasında ilimizi temsil edecekler. Onlardan bu konuda da başarı beklediğimizi buradan ifade etmek istiyorum. Hem okul müdürümüz Maksut Hepgüven’e hem idarecilerimize hem de beden eğitimi öğretmenimiz Adil Adıgüzel’e ve aynı zamanda Belediyespor’umuzun da antrenörü olan İsmail Gümüş hocamıza huzurlarınızda çok teşekkür ediyorum. Kardeşlerimizin Türkiye başarısı elde etmelerini çok arzu ediyoruz. Bunu da özellikle takip edeceğimizi ifade ediyorum” şeklinde konuştu.

 

Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Saime Sultan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Masa Tenisi Takımı öğrencilere çeşitli hediyeler takdim etti.



  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04