Aktaş Sorumsuz Gazetecilere Sitem Etti

Aktaş Sorumsuz Gazetecilere Sitem Etti

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, ‘Modef Fuarını Su Bastı’ haberlerini yapan ulusal kanalların yerel temsilcilerini sorumsuzlukla suçladı.

Modef Expo 2012 fuarının açılmasına 2 gün kala Pazartesi akşamı İnegöl’de etkili olan sağanak yağış nedeni ile bazı stantlarda yaşanan su baskınlarının ulusal medyada çarpıcı şekilde yer bulması, Modef Fuarının prestijini sarstı. Bu haberlerin ardından bir açıklama yaparak büyük bir sorun olmadığını dile getiren Belediye Başkanı Alinur Aktaş, dün yapılan Modef Expo 2012’nin açılış töreninde de bu konuya değinerek sitem etti.

 

Fuar açılışında yaptığı konuşmasında Modef Expo fuarı öncesi Pazartesi akşamı yağan yağmur sonrasında çıkan ‘Modef Fuarını Su Bastı’ şeklindeki haberlere değinen Aktaş; “Önceki gece ilçemizde şiddetli ve uzun süren bir yağmur yağdı. Ancak hamdolsun günlük hayatı olumsuz etkileyecek büyük bir aksaklık olmadı. Buna rağmen dün ve bugün bazı ulusal televizyon kanallarında ve internet sitelerinde ‘fuar alanını su bastı’ gibi haberler yapıldı. Dün maalesef birçok dostumuzdan fuarınız iptal mi oluyor gibi telefonlar aldık. İnegöl’ü mobilya başkenti yapmak sadece İnegöl Belediyesinin, Ticaret ve Sanayi Odasının ve Mobilyacılar Odasının görevi değil, aynı zamanda ilçemizdeki tüm kurum ve kuruluşların da bu konuda mesuliyet sahibi olması gerektiğini buradan bir kez daha hatırlatmak istiyorum” diyerek İnegöl’de ki ulusal medya temsilcilerine göndermede bulundu.



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,32% -0,10
  • EURO

    34,75% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2389,59% -0,29
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07