www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

AKTAŞ´A YENİ YÖNETİM

AKTAŞ´A YENİ YÖNETİM

İnegöl BelediyesporKulübü Olağanüstü Kongresi´nde tek liste ile gidilen seçimde Başkan Alinur Aktaş güven tazeledi.

 

İnegöl Belediyespor Kulübü Olağanüstü Kongresi önceki gün kulüp tesislerinde gerçekleştirildi. Tek listeyle gidilen kongrede Başkanlığa yeniden Alinur Aktaş seçildi.

?BELEDİYESPOR BİR HEYECANDIR?

Seçimin ardından konuşan Başkan Alinur Aktaş, ?Bugün İnegöl Belediyespor´un hem yeni yönetiminin teşekkülü hem de 2016-2017 sezonunun ilk toplantısını gerçekleştirmiş olduk. Aramıza katılan 8 yeni arkadaşımızla beraber 17 kişilik yönetimimizde inşallah Belediyespor kurulduğu 2009 yılından beri yaklaşık 6,5 yıldır özellikle voleybol ve basketbol başta olmak üzere salon sporlarını İnegöl´e sevdirmek ve bu noktada gençlerimizi salonlara çekmek istiyoruz. Ama sadece gençlerimizi spor yapma adına değil bay, bayan, yaşlı, genç, orta yaşlı hiç fark etmez, her meslek grubundan farklı insanları salon sporlarına çekerek, o heyecanı bütün şehre yaşatmak gibi bir hedefi var. İnşallah bu doğrultuda da yeni katılan arkadaşlarımızın heyecanıyla beraber yine İnegöl´ün, İnegöl insanının ilkelerine uygun bir şekilde bu düsturda devam edeceğiz. Ben yeni gelen arkadaşlarıma hoş geldiniz diyorum. Bugüne kadar da Belediyespor´da görev yapıp, bugün yeni yönetimde görev almayan arkadaşlarımıza da bundan sonraki yaşamlarında başarı ve kolaylıklar diliyorum. Belediyespor´da fiili olarak yönetici olun veya olmayın Belediyespor gerçekten bir heyecandır. Voleybol sporu başta olmak üzere bütün branşlarımızın ayrı bir ilgi ve alakalı alanı vardır. Dolayısıyla da arkadaşlarımızın hepsi birer bu işin parçasıdırlar. Ben kendilerine destek ve katkıları için teşekkür ediyorum. İnşallah yeni arkadaşlarımızın dediğim gibi dinamizmiyle beraber biz yeni süreçte hep birlikteçok güzel şeylere imza atacağız. Hem yeni sezonumuz hem yeni yönetimimiz hayırlı uğurlu olsun. Allah utandırmasın inşallah? dedi.

YENİ YÖNETİM

Alinur Aktaş başkanlığında oluşan yeni yönetim kurulunda; Şakir Furkan Baştürk, Nuhi Solak, Hüseyin Orhan, Fatih Aydoğan, Rıdvan Kocaağa, Harun Ergün, Mustafa Şentürk, İsmail Baykan, Eşref Yiğit, Gökhan Emre, Yusuf Şehitoğlu, Musap Güleç, Veysel Şahin, Yasin Altuntepe, Eyüp Beyhan ve Recep İnce isimleri yer aldı.



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,46% -0,07
  • EURO

    34,72% -0,69
  • GRAM ALTIN

    2439,90% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19