AKTAŞ´IN BALONLARI!

AKTAŞ´IN BALONLARI!

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş´ın hem seçim beyannamesinde, hem de evlere gönderdiği mektuplarda yapmayı taahhüt ettiği balonlardan birini daha patlatıyoruz.

2012 Yılında ilçe halkına içerisinde her yaştan insanın faydalanacağı yarı olimpik yüzme havuzu, tribün, herkes için spor merkezi, fitness alanı, gündüz bakım evi, spor salonu ve fuaye´yi barındıran oldukça iddialı bir proje vaat eden İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş,  bu sözünü de yerine getiremedi.

Belediye Başkanı Alinur Aktaş, vaadinde; yarı olimpik yüzme havuzu ve sosyal tesislerin İnegöl ve İnegöl´ün spor hayatı için çok önemli olduğunu ifade etmiş; ?İlçemizin tenis kortları, yüzme havuzu, herkesin için spor aktivite merkezi ve fitness salonlarına ihtiyacı var. Ancak bunlar arasında acil olan yüzme havuzudur. Mevsimsel değişimi de göz önüne alarak yaz-kış, açık-kapalı, bay ve bayanların ayrı ayrı istifade edebileceği mekânlar nasıl oluşturulabilir, bunu konuşuyor, farklı alternatifleri görüşüyoruz?şeklinde açıklamalarda bulunmuştu.

Proje üzerine zaman ve para harcayan Aktaş´ın projeyi niçin yerine getirmediği ve proje için harcanan paraların kimlere fatura edildiği ise merak ediliyor.

 



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07