AKTAŞ´IN ÜST AKIL ARAYIŞI

AKTAŞ´IN ÜST AKIL ARAYIŞI

Aleyhinde çıkan her haberin ardında bir üst akıl arayan İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, sosyal medya üzerinden hakkında çeşitli iddialarda bulunan Fethi Vacib ile ilgili açıklamasında da üst aklı işaret etti.

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, iki ay önce facebook´ta Zeki Karan sahte hesabıyla çok ciddi iddialarda bulunduktan sonra, iddialarına Fethi Vacip ismiyle devam eden kişi ile ilgili de üst akılı işaret etti.

Hakkında çıkan her olumsuz haberde bir bit yeniği arayan Başkan Aktaş, hakkında çok ciddi iddialarda bulunan Fethi Vacip isimli kişi ile ilgili de üst aklın bir planı olduğunu ima etti.

Daha önceki üst akıl göndermelerinde AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin´i işaret eden Aktaş´ın, Fethi Vacip ile ilgili üst akıl arayışında kimi işaret ettiği anlaşılamadı.

İşte Aktaş´ın üst akıl olabilir dediği Fethi Vacip açıklaması, ?31 Ağustos tarihinden beri şahsım hakkında bir mahlas isimle zatın biri yazıyor. Benim çalışma azmimi asla kıramaz. Ben her türlü heyecanımla yoluma devam ediyorum. Zamanı geldiğinde de bu görevi teslim edeceğim. Ben bunları konuşmayı dahi haya ediyorum. 2 kez savcılığa başvurdum. Gerekli evrakları teslim ettim. Emniyetimiz ve yargımız bu konularda çalışmalar yapıyor. Bunun backgroundı var mı, yönlendirenler var mı bilemiyorum. Beni bu yapılan hamleler asla yolumdan çeviremez. Bu yanlış bir gün dönüp dolaşıp onları da bulacaktır?

 



  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,46% 0,24
  • EURO

    34,63% 0,14
  • GRAM ALTIN

    2390,71% 0,45
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00