AKTAŞ´TAN HÂKİMLERE ZİYARET

AKTAŞ´TAN HÂKİMLERE ZİYARET

Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İnegöl Adalet Sarayı´nda görev yapan hâkimler Yusuf Keleş ile Dilara Ayşe Akdeniz´i ziyaret ederek görevlerinde başarılar diledi.

Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İnegöl Adalet Sarayında hakimlere yönelik ziyaretlerini sürdürdü. Çarşamba günü devam eden ziyaretlerde sırasıyla; 3. Asliye Hukuk Hakimi Yusuf Keleş ile Ağır Ceza Mahkemesi Üyesi ve Hakim Dilara Ayşe Akdeniz´i ziyaret etti. Aktaş, ziyaretler sırasında Keleş ve Akdeniz´e görevlerinde başarılar diledi. Samimi bir havada geçen ziyaretlerde Başkan Aktaş, ?Adaletin tesisi için fedakarca çalışan hakimlerin büyük yükleri omuzladığını ifade etti.

?HAKKI SAHİBİNE VERMEK İÇİN ÖZVERİYLE ÇALIŞIYORLAR?

Ziyaretlere ilişkin açıklama yapan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İnegöl´ün ekonomisiyle nüfusuyla hızla gelişip büyüdüğünü, bu büyümeye paralel olarak da adli anlamda problemlerin ortaya çıkabildiğini ifade ederek; ?Bu sorunları çözen adliyemiz, emniyetimiz ve jandarmamız var. Gönül ister ki şehrimizde hiçbir olumsuzluk yaşanmasın, hiç sıkıntı olmasın, her şey huzur içerisinde ilerlesin ama takdir edersiniz ki bu kadar kalabalık, ticaretin bu kadar hareketli olduğu bir yerde bu pek mümkün değil. Şehrimizin huzura ermesi için adaleti tesis etmek, hakkı sahibine vermek ve haksızlığa mani olmak için özveriyle çalışan çok değerli savcı ve hakimlerimiz tecrübeleri ve gayretleriyle bu sıkıntıları mümkün olduğunca bertaraf edeceklerdir? dedi.

HOŞ GELDİNİZ

Göreve geldiği 2004 yılında İnegöl Adliyesinin 4 hakim, 4 savcı ve bir başsavcı olmak üzere 9 personele sahip olduğunu hatırlatan Başkan Aktaş; ?Adliye sarayımız bugün modern bir yapı içerisinde 30´dan fazla hakim ve savcının görev yaptığı, içerisinde Ağır Ceza Mahkemesinin de yer aldığı müstakil bir binada hizmet veriyor. Bu durum şehrimiz adına sevindirici bir gelişme. Bizler de bugün ilçemizde görevlerine yeni başlayan savcı ve hakimlerimize ziyaret gerçekleştirerek hem görevlerinde başarılar dilemek hem de İnegöl´ümüze hoş geldiniz demek istedik. Gerek şahsım, gerek belediyemiz adına, ilçemizin huzur ve güven ortamının korunmasında üzerimize düşen bir görev olur ise her zaman yardımcı olacağımızı kendilerine özellikle belirtmek istiyorum. Kendilerine başarılar ve kolaylıklar diliyor, yeni görevlerinin hayırlı olmasını temenni ediyorum? diye konuştu.

Hakimler Yusuf Keleş ve Dilara Ayşe Akdeniz´de Belediye Başkanı Alinur Aktaş´a yapmış olduğu ziyaret için teşekkür edip duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Adaletin tesisi ve hakkın tecellisi için tüm mesailerini harcamaya hazır olduklarını belirten hakimler, Başkan Aktaş´ın kendilerine verdiği desteğin ilçe adına önemli olduğunu belirttiler.

Aktaş, ziyaretler sırasında iki hâkime de çiçek takdiminde bulundu.

 

Haber ve Fotoğraf: Kurum Bülteni



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07