www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

Aktürk Kereste Forma Sponsoru Oldu

Aktürk Kereste Forma Sponsoru Oldu

Aktürk Kereste, Spor Toto Bölgesel Gelişim Ligi 2.Grup'ta liderliğini sürdüren U-19 ekibinin forma sponsoru oldu.

İnegölspor Futbol Şube Sorumlusu Sebahattin Ablak ile İnegölspor Basın Sözcüsü ve Altyapı Sorumlusu Özgür Gürbüz, U19 takıma forma sponsoru olan Aktürk Kereste Firma Sahibi Cemal Aktürk’e teşekkür ziyaretinde bulundu.

 

 

Ziyarette konuşan İnegölspor Basın Sözcüsü ve Altyapı Sorumlusu Özgür Gürbüz, “Bilindiği gibi U-19 ekibimiz grubundaki başarılı sonuçların neticesinde liderliğini sürdürüyor. U-19 ekibimizin dışındaki diğer ekiplerimizde gruplarında liderlik mücadelesi içerisinde yer alıyor. Altyapılarımız bizim için son derece önemli. Yönetim kurulu olarak neredeyse tüm maçlarımıza giderek ekiplerimizin yanında olduğumuzu gösteriyoruz. Bunun neticesinde de çok şükür çok iyi sonuçlar alıyoruz. Bugünde altyapıdaki başarılarımız ödüllendirilmiş oldu. İnegölspor’umuzun eski yöneticilerinden Aktürk Kereste Firma Sahibi Cemal Aktürk ağabeyimiz, Spor Toto Bölgesel Gelişim Ligi 2.Grup'ta liderliğini sürdüren U-19 ekibimizin forma sponsorluğunu üstlendi. Biz yönetim kurulu olarak kendisine teşekkür ediyoruz. Bu sponsorluk bizi manevi olarak çok mutlu etti. Cemal ağabeyimize tekrar çok teşekkür ediyoruz.” Dedi

 

Aktürk Kereste Firma Sahibi Cemal Aktürk ise; “Uzun yıllar İnegölspor’umuza yönetici olarak hizmet verdim. Her senede firma olarak elimden geldiği kadar hem maddi hem de manevi olarak destek vermeye çalıştım. Altyapı ekiplerimizin başarısını yakinen takip ediyorum. Bu manada grubunda lider bulunan U-19 ekibimizin forma sponsoru olarak gençlerimize destek olmak istedim. İnşallah gençlerimiz gelecekte hem İnegölspor’umuza hem de Türk futboluna uzun yıllar hizmet edecek ve bizi gururlandıracak. Ben başta U-19 ekibimiz olmak üzere tüm altyapı takımlarımıza başarılar diliyorum.” İfadelerini kullandı.

Haber Merkezi

 



  • BIST 100

    9095,16%0,17
  • DOLAR

    32,37% 0,17
  • EURO

    34,96% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2324,68% 0,24
  • Ç. ALTIN

    3915,37% 1,87