www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

ALACAHIRKA'DA ÇOCUK ŞENLİĞİ

ALACAHIRKA

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Toplum Destekli Polislik Alacahırka Gençlik Merkezi'nde düzenlenen 23 Nisan Çocuk Bayramı etkinliği renkli görüntülere sahne oldu.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm yurtta çeşitli etkinliklerle kutlanırken, Alacahırka Gençlik Merkezi'nde eğitim alan çocuklar da farklı bir etkinliğe imza attı. Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin Emniyet Müdürlüğü işbirliğiyle yaklaşık 4 ay önce hizmete açtığı Toplum Destekli Polislik Alacahırka Gençlik Merkezi'nde eğitim alan öğrencilerle düzenlenen konserde hünerlerini sergiledi. Etkinliğin açılış törenine katılan Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Şükrü Köse, millet iradesini yansıtan TBMM'nin 95'inci kuruluş yıldönümü olan bu günün Atatürk tarafından çocuklara armağan edildiğini belirterek, tüm çocukların bayramını kutladı. Ülke geleceğinin bugünün çocuklarının ellerinde şekilleneceğini dile getiren Köse, Gerek aile gerekse yerel ve genel yöneticiler olarak bizlerde de çocuklarımızın donanımlı bireyler olması için tüm imkanlarımızı kullanıyoruz. Yaklaşık 4 ay önce faaliyete başlayan bu merkezde eğitim alan çocuklarımızın bu kadar kısa zamanda önemli işlere imza attığını görmek bizi mutlu ediyor. Tüm çocukların bayramını içten dileklerimle kutluyorum” dedi. 

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Murat Halis de ekonomik ve sosyal açıdan dezavantajlı gurupta olan çocukların gelişimi için önemli çalışmalar yaptıklarını belirterek, çocukların bayramını kutladı.

Konuşmaların ardından merkezde eğitim alan çocuklar, günün anlam ve önemini belirten şiirler okudu. Alacahırka Gençlik Merkezi öğrencilerinden oluşan ritim gurubunun gösterisi, vatandaşlar tarafından ilgiyle izlendi. Şef Haydar Demir yönetimindeki Türk Halk Müziği Korosu da birbirinden güzel türkülülerle izleyicilere keyifli dakikalar yaşattı.

HBR: Haber Merkezi



  • BIST 100

    9506,34%-0,25
  • DOLAR

    32,49% 0,13
  • EURO

    34,72% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2489,94% 1,14
  • Ç. ALTIN

    4168,04% -0,71