ALANYA İLE ÇIKIŞA GEÇECEĞİZ

ALANYA İLE ÇIKIŞA GEÇECEĞİZ

Ligin 2. haftasında İzmir seferinden eli boş dönen İnegölspor’da Altay karşısında alınan mağlubiyetin üzüntüsü yaşanıyor. Zorlu mücadeleye ilişkin değerlendirmede bulunan İnegölspor Teknik Direktörü Mehmet Bulut, Altay karşısında alınan mağlubiyetin

 

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden İnegölspor’da mağlubiyetin üzüntüsü yaşanıyor. Ligin açılış maçında Tokatspor ile 1-1 berabere kalan İnegölspor, 2. haftada Altay ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Zorlu İzmir seferinden 1-0 mağlup dönen İnegölspor’da gol yollarındaki sorun ön plana çıktı.

 

İnegölspor Teknik Direktörü Mehmet Bulut, Altay karşısında iyi oyun ortaya koyduklarını ifade ederek, “Ligin ilk haftasında Tokat maçında iyi oynamıştık ama Altay maçında bu oyunumuzun üzerine çıktık. Ancak maçta aradığımız golü bulamayınca sahadan mağlubiyetle ayrıldık. Rakibimizin bir pozisyonu oldu oda golle sonuçlandı.” dedi.

 

Altay karşısında alınan mağlubiyetten dolayı takımda moral bozukluğu olduğunu dile getiren Mehmet Bulut, “Altay maçını unutup, ligin üçüncü haftasında oynayacağımız Alanya maçını düşünüyoruz. Alanya maçı ile beraber çıkışa geçmek istiyoruz. Takım olarak performans iyi ancak sonuca gidecek bir performans yok. Kısa sürede gol sıkıntısını gidereceğiz.” diye konuştu.

 

MAÇ GENELDE ORTADA GEÇTİ

İnegölspor`u 1-0 yenerek üst üste ikinci galibiyetini alan Altay`ın Teknik Direktörü Beyhan Çalışkan ise mücadeleye ilişkin değerlendirmelerde bulundu. İnegölspor`un takım oyununu sahaya çok iyi yansıttığını kaydeden Çalışkan, “Maç genelde ortada geçti. Fakat futbolcularımız hava şartlarına rağmen birlik beraberlik içinde ve özverili mücadele etti. Müsabakayı kazandığımız için mutluyuz. Her müsabakayı ayrı değerlendiriyoruz.” dedi.

 



  • BIST 100

    10208,65%1,62
  • DOLAR

    32,35% -0,36
  • EURO

    34,79% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2395,46% -1,11
  • Ç. ALTIN

    3877,87% -0,22