www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Alanyurtspor Sezon Açılışını Yaptı

Alanyurtspor Sezon Açılışını Yaptı

Bursa 1.Amatör Lig´de mücadele eden temsilcimiz Alanyurtspor, yeni sezonun ilk antrenmanını yaptı.

İnegöl Sanayi Sahasındaki ilk antrenmana Alanyurtspor Kulüp Başkanı Mustafa Erdem, kulüp yöneticileri, Teknik Direktör Burhan Çavdar ve futbolcular katıldı.

ZİRVEYE OYNAYACAĞIZ

Yeni transferlerle ilgili açıklamalar yapan Alanyurtspor Teknik Direktörü Burhan Çavdar, yeni sezonun futbol camiaları için hayırlı ve uğurlu olmasını dileyerek; ?Hedefimiz bu sezon da zirveye oynamak. İnşallah bu genç ve tecrübeli futbolcularımızla birlikte çalışmalar yaparak lige başlayacak ve onlarla birlikte sezon sonunda ligi en iyi yerde bitirmek istiyoruz.? dedi.

HEYECAN VE İNANMIŞLIK BAŞARI GETİRECEK

Kulüp Başkanı Mustafa Erdem ise, kırmızı-beyazlı takımın zirveye oynayacağını inandığını belirterek;?Camiamızdaki bu büyük heyecan ve inanmışlığımız bize başarıyı getirecektir. Buna inancımız tam. Bu heyecanın ve inancın Alanyurtsporlusporseverlerimizi de sarmalamasını arzuluyoruz. Başarılı olma arzusu ve heyecanı doruğa ulaşacak ve sezon sonunda da şampiyonluk olarak hepimize geri dönecektir?  diye konuştu.

Açıklamaların ardından dualar edilerek sezon açılışı gerçekleştirdi. İdman sonrası Alanyurtspor yönetim kurulu üyesi İsmail Söylemez tarafından teknik heyet ve futbolculara baklava ikramında bulunuldu.

 

Haber ve Fotoğraf: M. Salih KAYGUSUZ



  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,57% 0,26
  • EURO

    34,98% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2456,42% 0,85
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00