ALANYURTSPOR SERİYİ BOZMAK İSTİYOR

ALANYURTSPOR SERİYİ BOZMAK İSTİYOR

Alanyurtspor'un Teknik Direktörü Yunus Memiş, ligde 5'te 5 yapan Emekspor ile karşılaşacaklarını ve hedeflerinin 3 puanı alarak lider ile aralarındaki puan farkını kapatmak olduğunu belirtti.

1. Küme 2. Grup’ta heyecan devam ediyor. 5 hafta sonunda Ilgarspor ve Alanyurtspor ilk 3 sırada kendine yer bulurken sezona büyük beklentilerle giren Doğugücü henüz galibiyetle tanışamadı. Osmaniye 1 galibiyette kalırken İnegöl temsilcilerini bu hafta zorlu mücadeleler bekliyor. 6. hafta mücadelesinde en dikkat çeken maçlardan birisi bu hafta Pazar günü Sanayi Sahası’nda saat 10.30’da ligde 5’te 5 yapan Emekspor ile temsilcimiz Alanyurtspor’un müsabakası olacak. Ligde üst sıraları zorlamak isteyen Alanyurtspor, lideri devirip puan farkının kapatılmasının hesaplarını yapıyor.

ALANYURT, LİDERİN SERİSİNİ BOZMAK İSTİYOR

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Alanyurtspor Teknik Direktörü Yunus Memiş, “5 hafta sonunda 10 puanla 3. sırada kendimize yer bulduk. 2 hafta üst üste deplasmanda rakiplerimizi yenerek 6 puan aldık ve grupta iddialı olduğumuzu gösterdik. Bizim için çok önemli bir maça çıkacağız. Henüz mağlup olmayan Emekspor, aldığımız duyumlara göre çok iyi bir takım. Biz de 5 olan puan farkının indirmenin hesapları içersindeyiz. Umarım 3 puanı alan taraf biz oluruz” dedi.

SAKATLARIMIZ BİZİ ZORA SOKTU

3 oyuncunun çok ciddi sakatlıkları olduğunu ve bu yönden sıkıntı yaşadıklarını belirten Yunus Memiş, “1 oyuncumuz hafif sakatlığına rağmen büyük fedakârlık yaparak maçlara çıkıyor. Kadromuzun geniş olmasının avantajını bu haftaya kadar iyi kullandık. Herkes elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor. Bu kritik haftayı da iyi bir netice ile kapatırsak yolumuza daha güvenli bir şekilde devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

DESTEKLERİN ARTMASI GEREK

Taraftarlara destek çağrısında bulunan Yunus Memiş, “Pazar günü 10.30’da Sanayi Sahası’nda oynayacağımız bu kritik maça tüm İnegöllü sporseverleri davet ediyorum. Alanyurtspor’a maddi ve manevi desteklerin artması lazım. Arkamızda bu gücü hissedersek camia olarak daha iyi yerlere geleceğimize inanıyorum. Amatörlük çok fedakârlık istiyor. Oyuncularımız ve yönetim elinden gelen her türlü fedakârlığı yapıyor” açıklamalarında bulundu.



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,32% -0,10
  • EURO

    34,75% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2389,59% -0,29
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07