ALANYURTSPOR YÖNETİMİNDEN TANIŞMA ZİYARETİ

ALANYURTSPOR YÖNETİMİNDEN TANIŞMA ZİYARETİ

Alanyurt Spor Kulübü Başkanı Mesut Eren, yeni yönetim kurulu üyeleri ile birlikte İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ı makamında ziyaret etti.

 Eren, yeni seçilen yönetim kurulu üyelerini tanıtmak ve Alanyurtspor hakkında konuşmak amacıyla Aktaş’ı ziyaret ettiklerini belirtti.

TANIŞMAK İÇİN GELDİK

Yeni seçilen yöneticilerle beraber başkanı ziyarete geldiklerini söyleyen Eren, “Ziyaretimizin amacı yeni seçilen yönetici arkadaşlarımızı tanıştırmak ve Alanyurtspor’u tekrardan konuşmak. Başkanımıza bizlere gösterdiği ilgi, alakadan ve geçmişte gösterdiği desteklerden dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

PLAY-OFF’TA BAŞARILAR DİLİYORUM

Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise, “İlçemiz spor açışından oldukça hareketli bir şehir. Alanyurtspor da güzide kulüplerimizden biri. Bu yıl çok heyecanlı bir sezon yaşadılar ve son maçta aldıkları galibiyet ile Play-Off oynamaya hak kazandılar. Kendilerini tebrik ediyorum ve Play-Off maçlarında başarılar diliyorum. Biz karınca kadarınca diğer tüm spor kulüplerimize olduğu gibi Alanyurtspor’a da yardımcı olduk ve olmaya devam edeceğiz. İnşallah Play-Off maçlarında arzu ettikleri hedefe ulaşırlar. Bildiğiniz gibi Alanyurtspor’a geçtiğimiz yıl çok güzel bir lokal ve sosyal tesis kazandırmıştık. Antrenman sahasında da belli düzenlemeler yaptık. Son 10 yılda 20 civarında spor tesisini ilçemize kazandırdık. Tabi bunlarla birlikte ilçemiz sorununda hem kalitesi, standardı hem de başarısı arttı. Alanyurtspor yönetimi, futbolcularını ve teknik ekibini bu yıl göstermiş oldukları başarıdan dolayı tekrar kutluyor yeni yönetime de başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Ziyaret sonunda Eren, Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a kendilerine göstermiş olduğu desteklerden dolayı takım forması ve çiçek takdim etti.



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07