Alanyurt´ta Hedef Şampiyonluk

Alanyurt´ta Hedef Şampiyonluk

Alanyurtspor Teknik Direktörü Selami Tekin, grupta ellerinden gelen mücadeleyi gösterip önce kalıcı, sonra şampiyon takım olmak istediklerini ifade etti.

1.Küme 6.Grup´ta mücadele edecek olan Alanyurtspor Teknik Direktörü Selami Tekin kura çekimin değerlendirdi.

Alanyurtspor Kulübü Teknik Direktörü Selami Tekin, geçtiğimiz hafta sonunda çekilen fikstürü değerlendirerek, tüm takımlara başarılar diledi.

EKSİKLERİ GİDERMEYE ÇALIŞIYORUZ

Amatör Liglerde fikstürün çok fazla avantaj sağlamadığını söyleyen Tekin, ?Hazırlık maçlarımızı tamamladık. Bu maçlarda takımımı gördüm. Eksiklerimizi gidermeye çalıştık. Şu ana kadar 6 hazırlık maçımızda 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 yenilgi aldık. Bu maçlar bizi lige hazır gireceğimizi gösterdi. İnşallah ilk lig maçımızda Sırameşelerspor´u İnegöl´de misafir edeceğiz. Lige iyi başlamak istiyoruz. Takımıma güveniyorum. Ayrıca diğer takımlarımıza da başarılar dilerim.  İyi gruptayız ama uzak takımlara gideceğiz. Yorucu deplasman maçlarımız var. Bu grupta elimizden gelen mücadelemizi sahada gösterip önce kalıcı, sonra şampiyon takım olmak istiyoruz. Öncelik lige içerde Sırameşeler maçımız olacak, iyi başlarsak iyi gideriz, futbolcularıma güveniyorum? dedi.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,46% 0,24
  • EURO

    34,63% 0,14
  • GRAM ALTIN

    2390,71% 0,45
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00