ALANYURT´TA YANGIN PANİĞİ

ALANYURT´TA YANGIN PANİĞİ

Alanyurt Esentepe Mahallesi´nde bulunan bir ikametin buzdolabından çıktığı tahmin edilen yangında, ev içindeki eşyalar yanarak, kullanılmaz hale geldi.

 

Edinilen bilgiye göre Alanyurt Esentepe Mahallesi Esenler Caddesi üzerinde bulunan Güzelevler Sitesi 1. Blok´ta bulunan bir ikametin buzdolabından henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın meydana geldi. Yükselen alevler bir anda bütün evi sarmaya başladı. Mutfak balkonundan dumanların çıkmasının ardından site sakinleri durumu hemen 110´a bildirdiler. İhbar üzerine olay yerine gelen Bursa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri daireye girerek müdahale etmeye başladılar. Bütün evi saran yangın, kısa sürede söndürülse de eşyalar kullanılmaz hale geldi. Dairenin sahibi Kemal Baştürk´ün olay anında evde olmadığı tespit edildi. Daha sonra durumu kendisine bildirilen Baştürk, yangın sonrası dairesini kontrol etti.

SİTE SAKİNLERİ PANİK YAŞADILAR

Yangının balkon kısmından dışarıya taşması ile birlikte site sakinleri büyük panik yaşadılar. Meydana gelen yangında kendilerini blok dışına atan site sakinleri olup biteni korku dolu gözlerle izlediler.

İTFAİYE´Yİ ARIYORUZ BURSA ÇIKIYOR

Basın mensuplarını olay yerinde gören site sakinleri, 110 İtfaiye ekiplerini arayınca Bursa´nın kendilerine cevap verdiklerini belirttiler. Yol tarifini bir türlü anlamadıklarını belirten site sakinleri, İnegöl´e direk bağlanma olasılığının artık gündeme gelmesini istedi.

 

HBR: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07