www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

ALBİMO FİNALİNDE ÖRNEK DAVRANIŞ

ALBİMO FİNALİNDE ÖRNEK DAVRANIŞ

Albimo Mobilya tarafından bu yıl ilki düzenlenen 1. Birimler Arası Mobilya Futbol Turnuvası'nın finali heyecanlı anlara sahne oldu. Finalde takımlardan biri sakatlık yaşayınca, iki finalist de şampiyon ilan edildi.

 

Turnuvanın final karşılaşmasını Kaymakam Ali Akça ve Belediye Başkanı Alinur Aktaş da ve takip etti.

İKİFİNALİST DE ŞAMPİYON OLDU

Finalin ardından düzenlenen kupa takdiminde açıklamalarda bulunan Albimo Mobilya firma yöneticilerinden İbrahim Gürbaş, Albimo Mobilya'nın bu sene ilkini düzenlediği 1. Birimler Arası Mobilya Futbol Turnuvası'na 8 takım katıldı ve bu 8 takım arasına kalan İskelet Birimi ve Satın Alma Birimi bugün final oynadılar. Güzel bir mücadele oldu son 5 dakikaya kadar. Çünkü bir arkadaşımız sakatlık yaşadı. Bir kişi eksik olunca biz de 2 takımı da şampiyon yaptık. İkisine de şampiyonluk kupasını vereceğiz” dedi.

DOSTANE BİR MAÇ OLDU

Esprili bir şekilde konuşmasına başlayan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bütün arkadaşları tebrik ediyorum. Havalar nasıl olursa olsun, sizin havanız iyi olsun. Sporu keyif olarak yapmak lazım… Bazen halısahada maçlar çok ciddiye alınabiliyor. Ben bu arada bu işi organize eden arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Bu tip maçlar dostluğu, arkadaşlığı pekiştirmek için yapılıyor ama maalesef adrenalin yükselebiliyor. Ama bakıyorum burada öyle kavga gürültü olmamış. Maç dostane bitmiş. Onlarca arkadaşımız burada spor yaptı. Nihayetinde güzel bir firma da çalışıyorsunuz. Bütün bu faaliyetler, firmanıza ve İnegöl`ümüze sahip çıkmak için. Turnuva da emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Allah iş rastlığı versin” şeklinde konuştu.

 

REKABETİN EN MASUM ŞEKİLDE GÖSTERİLDİĞİ ALAN

Son olarak söz alan Kaymakam Ali Akça ise, Neticede Albimo İnegöl'ün değerli bir mobilya firması. Siz üretimde çalışan arkadaşlarımız arasında bir turnuva düzenlemişler. Ben inanıyorum ki spor hayatın zaten kendi içinde var olan, rekabetin en masum şekilde gösterildiği alandır. İbrahim Bey 2 takımı da birinci ilan ettiklerini söyledi. Kendilerini kutluyorum” açıklamalarında bulundu.

 

Konuşmaların ardından turnuvada dereceye giren takımları ödülleri takdim edildi.

 

HBR: Onurhan BAYRAKTAR 



  • BIST 100

    9669,35%1,52
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25