www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

ALBİMO´YA ?EN İYİ STANT TASARIM? ÖDÜLÜ

ALBİMO´YA ?EN İYİ STANT TASARIM? ÖDÜLÜ

İnegöl´de faaliyet gösteren ALBİMO mobilya,50 ülkeden alım heyetlerinin ziyaret ettiği ve 300 firmanın stant açtığı MODEKO 2016´da ?En İyi Stant Tasarımı? ödülüne layık görüldü.

 

Türkiye´nin en kapsamlı mobilya ve dekorasyon fuarı MODEKO 2016, Gaziemir Fuar İzmir´de 27´nci kez gerçekleştirildi.

İnegöl´de 14 bin metrekare alanda koltuk ve mobilya üniteleri üreten yurtiçi ve yurtdışı pazarlarda isminden söz ettiren Albimo, katıldığı mobilya fuarlarının gözdesi olmaya devam ediyor. Bugüne kadar katıldığı bütün fuarlarda ödül alan ve kaliteden ödün vermeden üretim gerçekleştirenAlbimo firması geçtiğimiz günlerde MODEKO 2016 Gaziemir Mobilya Fuarı´nda bu kez de ?Stant tasarımı? ödülüne layık görüldü.

 

?ÖNCÜ FİRMA? HEDEFİMİZİ BAŞARDIK

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan AlbimoMobilya Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Gömeç, ?Daha önce aldığımız ödüllere bir yenisini daha ekledik. Amacımız hem stant tasarımı hemde koltuk tasarımlarında öncü firma olmaktı. Bunu da başardık. Fuarlar bizim aynamız biz bu aynada kendimizi vizyonda görürsek, müşteri memnuniyetimizde üst düzey de olur. Emeği geçen arkadaşlarımı tebrik ediyorum? dedi.

 

Ödülü Albimoadına Bilal Mobilya ve AlbimoPR Danışmanı Ahmet Mercan aldı. Mercan, ayrıca ödüllü standın tasarımını da bizzat gerçekleştirdi.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    8978,43%1,95
  • DOLAR

    32,33% 0,24
  • EURO

    35,06% -0,12
  • GRAM ALTIN

    2298,04% 0,92
  • Ç. ALTIN

    3855,46% 0,02