www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

ALDI MI? ÇALDI MI?

ALDI MI? ÇALDI MI?

Yıkım çalışmaları devam eden Belediye Kültür Sarayı´nda dün ilginç bir olay yaşandı.El arabasıyla bölgeye gelen bir genç, yıkım sahasındaki kabloları alarak bölgeden uzaklaştı.

 

Çarşı merkezinin yeniden düzenlenmesi kapsamında yıkım çalışmaları başlayan Kültür Sarayı´nda, dün ilginç bir olay yaşandı.Yıkım çalışmaları sürerken aynı zamanda çıkan demir ve hurda parçaları da yıkım işini üstlenen firma tarafından itina ile korunuyor. Etrafı komple çevrilen Kültür Sarayı´nda buna rağmen dün hırsızlık olayı yaşandı. Olayı kimsenin fark etmemesi de dikkat çekti.

 

Hurda topladığı arabasıyla birlikte yıkım sahası önüne gelen bir genç, yıkımın yapıldığı kısmın kapısını açarak arka tarafına gizlice girdi. Bir süre demirleri inceleyen ancak çok ağır olduğu için demir yığınlarını alamayan şahıs, ardından yıkım alanındaki kablolara yöneldi.Yıkım alanında görevlilere yakalanmamak için yerde emekleyerek kabloların olduğu yere kadar gelen şahıs, bir parça kabloyu aldıktan sonra geldiği kapıdan tekrar çıkarak arabasıyla birlikte gözden kayboldu.

 

Tüm bu olanları çevredeki bir işyerinin camından gören bir vatandaş ise olanları sonradan fark ederek kabloları alıp kaçan genci fotoğrafladı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,50% 0,29
  • EURO

    34,79% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2443,62% 0,22
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00