www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

Ali Ekinci Kurtuluşspor´da

Ali Ekinci Kurtuluşspor´da

2018-2019 sezonunda yeniden Bölgesel Amatör Lig´e çıkmayı hedefleyen Kurtuluşspor, İsaörenspor´da forma giyen tecrübeli orta saha oyuncusu Ali Ekinci´yi kadrosuna kattı.

Teknik heyetin raporları doğrultusunda anlaşmaya varılan 1991 doğumlu oyuncu 90 dakika bitmeyen enerjisi, mücadeleci yapısı ve sert şutları ile tanınıyor.Kurtuluşspor tesislerinde düzenlenen imza töreninde yönetim kurulu üyesi Tarık Uysal hazır bulundu.

KATKI SAĞLAYACAK

Uysal yaptığı açıklamada,?Hedeflerimiz doğrultusunda eksik gördüğümüz bölgelere gerekli transferleri yapmaya çalışıyoruz. Şuana kadar kadromuza çok değerli oyuncuları katmış bulunuyoruz. Ali de bu oyuncularımızdan biri. Takımımıza çok katkı sağlayacağına inanıyorum. Her iki taraf için de transfer hayırlı olsun? dedi.

SONU ŞAMPİYONLUK OLSUN

2018-2019 sezonunda İnegöl temsilcisinin başarısı için mücadele edecek olan Ali Ekinci, ?Kurtuluşspor´la anlaşmış bulunmaktayım.Transferimde emeği geçen Kulüp Başkanımız Yusuf Sak ve Tarık Uysal´a çok teşekkür ediyorum. Allah utandırmasın, sonu şampiyonluk olsun inşallah? dedi.

Ali Ekinci, futbola İnegöl Gençlergücüspor altyapısında başladı. Uzun yıllar Gençlergücüspor formasını giyen Ekinci sırasıyla Osmaniyespor, Alanyurtspor, Doğugücüspor ve son olarak Süper Amatör Küme´de mücadele eden İsaörenspor formasını giydi.

 

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,34% 0,29
  • EURO

    35,09% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2308,86% 1,39
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29