ALİ ŞEFİKA GÖZTEPE İLK AŞURESİNİ DAĞITTI

ALİ ŞEFİKA GÖZTEPE İLK AŞURESİNİ DAĞITTI

Yenice Ali Şefika Göztepe İmam Hatip Ortaokulu, Muharrem ayı dolayısı ile 600 kişilik aşure ikramı gerçekleştirdi. 4 aydır faaliyette bulunan okulun ilk aşure dağıtımı olması programı özel kılan ayrıcalık oldu.

Yenice Ali Şefika Göztepe İmam Hatip Ortaokulu’nda dün gerçekleşen aşure dağıtımına Belediye Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin de katıldı. Duaların okunduğu programda 600 kişilik aşure ikramı gerçekleştirildi. Program çocukların ilahileri ile devam etti.

 

OKULUN İLK AŞURESİ

Geleneksel aşure etkinliklerine katılanlara teşekkür ederek konuşmasına başlayan Yenice Ali Şefika Göztepe İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Hayrettin Doğan, “Biz yeni bir okuluz. Yenice Ali Şefika Göztepe İmam Hatip Ortaokulu olarak 4 aydır faaliyetteyiz. Bu 4 aylık sürede okulumuzu fiziki ve mali anlamda eğitim öğretime hazırladık. 110 öğrencimizle İmam Hatip Ortaokulu tercih eden velilerimize hizmet etmiş bulunuyoruz. Böyle bir etkinliği İnegöl’de her yerde görmüşsünüzdür. Biz de Yenice’de böyle bir etkinlik yapalım istedik. Okul Aile Birliği Başkanımız Bayram Bey ile beraber bu mübarek günde aşure etkinliğimizi yaptık. Aşure birlik, beraberlik ve kaynaşmayı sağlamaktır. Bunu da burada hazırlayıp sunalım istedik. Katılan herkese ve emeği geçen hayırseverlerimize teşekkür ediyoruz” dedi.



  • BIST 100

    10324,54%0,56
  • DOLAR

    32,26% 0,06
  • EURO

    34,79% 0,07
  • GRAM ALTIN

    2399,34% -0,39
  • Ç. ALTIN

    3903,08% 0,24