ALKIŞ ALAN KAMPANYA

ALKIŞ ALAN KAMPANYA

YELPİ İnegöl Ana Bayi sahibi Aydın Savaş, firmalarında gazilere, şehit ailelerine ve kamu güvenlik teşkilatı mensuplarına net yüzde 10 indirim başlattıklarını belirtti.

 

18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü´nde Garnizon Şehitliği´nde yaptığı açıklama ile İnegöllü esnaflardan gazi ve şehit yakınları için destek bekleyen İnegöllü Güneydoğu gazisi Hayri Aydın´ın talebine ilk destek YELPİ İnegöl Ana Bayii´nden geldi. YELPİ İnegöl Ana Bayi sahibi Aydın Savaş, firmalarının camına; ?Gazilere, şehit ailelerine ve kamu güvenlik teşkilatı mensuplarına net yüzde 10 indirim? yazısı asarak desteklerini açıkladı.

 

HER KESİM ELİNDEN GELENİ YAPMALI

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan YELPİ İnegöl Ana Bayi sahibi Aydın Savaş, ?Teröre karşı mücadelede esnaf olarak biz de destek vermek istedik. Bu nedenle kampanyamızı başlattık. Her kesimin elinden geldiğince bu mücadelede devletin yanında yer almasının gerektiğini düşünüyoruz. Ayrıca sivil toplum örgütlerinin de kampanyamızı destekleyerek yaygınlaştırmaları, canını ortaya koyarak mücadele eden güvenlik güçlerimize moral verecektir? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10272,75%-0,04
  • DOLAR

    32,28% -0,17
  • EURO

    34,79% -0,04
  • GRAM ALTIN

    2407,80% 0,62
  • Ç. ALTIN

    3900,49% 0,32