ALKIŞLIYORUZ DİYENLERİ GÖRÜYORUZ

ALKIŞLIYORUZ DİYENLERİ GÖRÜYORUZ

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin Bursa mitinginde konuştu. Bahçeli, CHP`yi görüyorsunuz. Atatürk`ün kurduğu partinin ne halde olduğunu görüyorsunuz. Alkışlıyoruz diyenleri görüyorsunuz. Bu kez tercihiniz MHP olsun, bizimle yürüyün.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin Bursa mitinginde coşkulu bir kalabalığa konuştu. Bahçeli konuşmasında, "Bin yıllık kardeşliğin bozulmasına Bursa izin vermez. Türk milleti var olduğu müddetçe egemenliğimiz bozulmaz. PKK`nın desteğiyle Başkanlık hayali kuran Erdoğan`ın başkanlık ve yeni anayasa elinde patlayacaktır. Hırsıza karşı bizimle yürü Bursa. Cenab-ı Allah`ın bizi muzaffer kılacağına inanıyorum.

CHP`yi görüyorsunuz. Atatürk`ün kurduğu partinin ne halde olduğunu görüyorsunuz. Alkışlıyoruz diyenleri görüyorsunuz. Bu kez tercihiniz MHP olsun, bizimle yürüyün.

"Değerli dava arkadaşlarım, ömrü tükenen hükümetin hataları Türkiye`yi köşeye sıkıştırdılar. Yıllardır Türkiyemizin kötü yönetildiğini haykırdık. 13 yıldan bu yana çektiğimiz çileler nihayet son bulacaktır. Seçim sandığı önünüze geldiğinde takatiniz eridi, dayanma gücünüz kalmadı. akşamları aç yatıyorsunuz, sabahları da aç kalkıyorsunuz. Geleceği borçlu ve belirsiz bir hayat yaşıyoruz. Adalet terazisi kırılmış, savcılar, polisler cezaevindedir. Borçlarınız dağ gibi birikmiştir. Kuru ekmekle öğün geçiriyorsunuz. Sanayiniz yabancıya geçiyor."dedi.



  • BIST 100

    10003,58%0,89
  • DOLAR

    32,36% -0,24
  • EURO

    34,75% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2438,41% 0,00
  • Ç. ALTIN

    3954,35% -0,68