ALKOL NELER YAPTIRIYOR

ALKOL NELER YAPTIRIYOR

Bıçaklandığını iddia edip 112’yi arayan alkollü şahıs, doktorların “Bıçak yarası yok” demesine rağmen ikna olmayınca ambulansla hastaneye getirildi.

Aşırı derecede alkol alan şahıs, bıçaklandığını iddia ederek 112’yi aradı. Bıçaklanmadığını söyleyen doktorlara tepki gösteren şahıs, ikna edilemeyince hastaneye getirilmek zorunda kaldı.

 

Edinilen bilgiye göre olay, önceki akşam 23.00 sıralarında meydana geldi. 112’yi arayan Murat E. isimli bir şahıs, Ertuğrulgazi Caddesi üzerinde bıçaklandığını ve yaralı olduğunu bildirdi. Bunun üzerine hemen harekete geçen sağlık ekipleri, durumu polise de bildirdi. Emniyet ve sağlık ekipleri ihbarda belirtilen yerde yaklaşık 10 dakika kadar yaralıyı ararken, bıçaklandığını iddia eden Murat E. bu sırada bisikletiyle polislerin yanına geldi. Bıçaklandığını söyleyen Murat E., sağlık ekiplerince hemen kontrol edildi. Alkollü olduğu her halinden anlaşılan şahsın vücudunda bıçak darbesine rastlanmadı.

 

İKNA OLMAYINCA HASTANEYE GETİRİLDİ

Doktorları “Bir şeyin yok, bıçaklanmamışsın” demesine rağmen ikna olmayan alkollü şahıs, hastaneye götürülmek istendiğini söyledi. Polislerin ve sağlık ekiplerinin ikna edemediği Murat E., daha sonra ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi acil servisine getirildi. Ayakta durmakta güçlük çeken Murat E., hastanede de rahat durmadı. Burada bulunan vatandaşlara da sözlü şekilde sataşan Murat E’nin hastanedeki doktor kontrolünde de bıçaklanmadığı kesin olarak tespit edildi. Alkollü şahıs ise ısrarla kendisinin bıçaklandığını ileri sürdü.



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07