Alkollü Sürücü İnşaata Uçtu

Alkollü Sürücü İnşaata Uçtu

Yeni Mahalle´de alkollü sürücünün kontrolden çıkan otomobili inşaat temeline uçtu. Araçta sıkışan alkollü sürücü mahalle sakinleri tarafından kurtarıldı.

Yeni Mahallesi´nin Millet Caddesi üzerinde bulunan bir araziye 16 KJN 49 otomobilini park eden 63 yaşındaki Sabri K. ile ağabeyi 70 yaşındaki Ercivan K., araç içerisinde alkol almaya başladılar. Bir süre alkol aldıktan sonra eve gitmeye karar veren kardeşler harekete geçti.

Sabri K. idaresindeki otomobil, cadde sonunda temeli atılmış vaziyetteki inşaatın yanından geçtiği sırada yolun bittiğini fark etti. Yoldan geri manevra yapan aracın sol arka tekeri 2 metre yüksekliğindeki temelin boşluğuna gelince, araç kontrolden çıktı. Tekeri boşluğa düşen otomobil bir anda iki metre yüksekliğindeki inşaat temeline yuvarlandı. Kazayı gören çevredeki site sakinleri durumu 112´ye haber verip olay yerine koştular. Ercivan K., vatandaşlar tarafından araçtan çıkarılırken, sürücü Sabri K. ise araç içerisinde sıkıştı. Sıkışan sürücü için sağlık, itfaiye ve emniyet ekipleri seferber oldular.

AİLESİNİ İNANDIRAMADI

Ekipler tarafından kurtarılan sürücü olayın şokunu atlattıktan sonra ailesini aradı. Telefonda ailesiyle görüşen Sabri K., ?Araçla inşaata düştük. Hastaneye gidiyorum, oraya gelin? dediği sırada ailesinin bu duruma inanamadığını fark edince ?Esas söylüyorum, gelin? diye cevap verdi.

Yaralı ağabey ve kardeşi kaza yerine sevk edilen 112 Acil Servis Ambulansı´nda görevli sağlık ekiplerinin ilk müdahalelerinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servis bölümüne kaldırılarak tedavi altına alındılar.

Yaralı sürücünün 112 promil alkollü olduğu öğrenildi.

İnşaat temeline düşen araç, çekici yardımı ile çekildi.

Kazayla ilgili tahkikat sürüyor.

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10111,02%0,28
  • DOLAR

    32,38% -0,12
  • EURO

    34,70% -0,27
  • GRAM ALTIN

    2408,15% -1,09
  • Ç. ALTIN

    3907,21% 0,00