ALKOLLÜ ŞAHIS DEHŞET SAÇTI

ALKOLLÜ ŞAHIS DEHŞET SAÇTI

Turgutalp Mahallesi'nde meydana gelen olayda alkollü olduğu öğrenilen 19 yaşındaki genç bölgedeki işyerlerinin camlarını kırdıktan sonra sokaktan geçmekte olan tanımadığı 2 kişiyi bıçakla yaraladı.

 Edinilen bilgiye göre olay, Turgutalp Mahallesi Serhat Camisi aralığında meydana geldi. İddiaya göre, alkollü olan 19 yaşındaki Ergün Y. alkolün etkisi ile kendinden geçerek civardaki iş yerlerinin camlarını kırdıktan sonra tanımadığı 2 kişiyi çeşitli yerlerinden bıçaklayarak yaraladı. Meydana gelen olayda yaralanan şahıslar, çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis Ambulansı’nda görevli sağlık ekiplerinin ilk müdahalelerinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servis bölümüne kaldırılarak tedavi altına alındılar. Yaralılardan Tuncay Yıldız, kalbine yakın bölgeden aldığı bıçak yarası ile ağır yaralanırken hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Diğer yaralı Abdullah Aracıtepe ise ellerinden aldığı bıçak darbeleriyle hafif şekilde yaralandığı ve durumunun iyi olduğu öğrenildi.

 CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Olayı gerçekleştirdiği iddia edilen 19 yaşındaki Ergün Y. ise Turgutalp Mahallesi’ndeki ikametinden alınarak ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. Şahıs ifadesinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine sevk edildi.

 Olayla ilgili tahkikat sürüyor.

 



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07