www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

ALLAH RIZASI İÇİN ÇALIŞTIK

ALLAH RIZASI İÇİN ÇALIŞTIK

Oyunu Alanyurt Kocatepe Okulunda kullanan Saadet Partisi Belediye Başkan adayı Salih Berber, güzel bir seçim dönemi geçirildiğini belirterek; “Kazanamazsak da kaybettiğimiz bir şey olmaz. Çünkü biz Allah rızası için çalıştık” dedi.

Dün vatandaşlarla birlikte siyasiler de sandık başındaydı. 6 aydan bu yana seçim çalışmalarını sürdüren Saadet Partisi Belediye Başkan adayı Salih Berber, oyunu sabah 09.00’da Alanyurt Kocatepe Okulunda 1566 nolu sandıkta kullandı. SP İlçe Başkanı Ertan Sütçü ve partililerle birlikte sandık başına gelen Salih Berber, oyunu kullanırken seçimlerin hayırlı olması temennisinde bulundu.

KAZANAMASAK DA KAYBEDECEK BİRŞEY OLMAZ

Oyunu kullandıktan sonra Kocatepe okulundaki sandık görevlilerini de ziyaret edip görevlerinde başarılar dileyen Berber, seçim öncesi son açıklamasını da Kocatepe okulunda yaptı. Salih Berber, 6 ay önce çalışmalarına başladıklarını hatırlatarak; “İyi ki başlamışız. Arkadaşlarım adına iftihar ediyorum. Biz kardeşlik ortamı dedik, birlik beraberlik dedik ve tüm siyasi partileri, derneklerimizi ziyaret ettik. 4 ay tek başımıza çalıştık. Güzel bir ortam oluşturduk. Şuanda da çok tatlı bir ortamda seçime gidiyoruz. Her kim kazanırsa İnegöl’ümüz için hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz. İnşallah İnegöl’ümüz ve ilçemiz için hayırlı olmasını temenni ediyoruz. İnşallah İnegöl’ümüz bu seçimle beraber geleceğini daha güzel dengelemiş olsun. Sonuç ne olursa olsun biz güzellikler diliyor, ülkemize, milletimize hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Bize oy veren vermeyen herkese teşekkür ediyoruz. Ağır tadıyla bir seçim geçirdik, bunun mutluluğunu yaşıyoruz. Kazanırsak daha güzel olur, kazanamazsak da bizim kaybettiğimiz bir şey olmaz. Çünkü biz Allah rızası için çalıştık ve onun da ecrini almış olduk. Sizler de bizimle birlikte 6 ay çalıştınız. Basınımıza da teşekkür ediyoruz” dedi.



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19