ALLAH VERİYOR BELEDİYE KESİYOR

ALLAH VERİYOR BELEDİYE KESİYOR

Önceki gün sağanak şekilde yağan yağmurla dereler taşmış, toprak adeta suya doymuştu. Ancak dün İnegöllüler şok su kesintisi ile karşılaştı. Su kesintisine hazırlıksız yakalayan İnegöllüler, su ihtiyacını hazır su kullanarak giderdi.

 

 

Dün İnegöl`de yaşamı olumsuz yönde etkileyen sağanak yağış, birçok işyeri, ev ve aracın zarar görmesine neden olmuştu.

Öğrencileri okullarda mahsur bırakan yağmur, özellikle alt yapısı zayıf olan sanayi bölgesindeki esnafa büyük zarar verdi.

Birçok mobilyacının ürünü ve ham maddesi zarar gördü. Yağmurun sevindirici tarafı ise dereleri ve göletleri doldurmasıydı.

Yaşanan kuraklık nedeniyle susuzluğun yaşanacağını bildiren yetkililere inat, sağanak şekilde yağan yağmur, tüm karamsar tahminleri de boşa çıkarmış oldu.

Malı zarar gören vatandaşların bile "Allah beterinden saklasın, susuz kalmayalım yeter" diyerek rıza gösterdiği sağanak yağmura rağmen, dün İnegöllüler adeta yaşanan su kesintisiyle şok yaşadı.

Su kesintisine hazırlıksız yakalanan İnegöllüler, su ihtiyacını hazır su kullanarak gidermeye çalıştı.

Suyun neden kesildiğine dair herhangi bir açıklama yapmayan belediye yetkililerine ulaştığımızda verilen cevap şu oldu. Dün yağan yağmurdan dolayı sular kirlendi. Kirli suları dereye akıtıyoruz, Su temizleninceye kadar su kesintisi devam edecek."

 

 

 



  • BIST 100

    10272,75%-0,04
  • DOLAR

    32,28% -0,17
  • EURO

    34,79% -0,04
  • GRAM ALTIN

    2407,80% 0,62
  • Ç. ALTIN

    3900,49% 0,32