www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

"ALLAH BU MİLLETİ UYANDIRSIN"

Saadet Partisi Bursa İl Kadın Kolları Başkanı Meral Gerçek, AK Parti hükümetinin bölücü terör örgütünü ısrarla siyasallaştırılmak istediğini belirterek, "Allah bu milleti uyandırsın” dedi.

Saadet Partisi Bursa İl Kadın Kolları Başkanı Meral Gerçek yönetim kurulu üyeleri ve İlçe Kadın Kolları Başkanı Remziye Uysal ile birlikte gazetemiz Haber Yorum'un İdari İşler Sorumlusu Figen Özdemir'i ziyaret ederek istişarelerde bulundular.

2+2=14 EDECEK

Ziyarette konuşan Gerçek, Şimdi BBP ile ittifak yapacağız. Onların da, yüzde 2 oyu var, bizim de. Ama bu defa 2+2'nin 14 edeceğine inanıyoruz. Bu defa meclise gireceğiz” dedi.

BAŞKANLIK SİSTEMİ KÜRDİSTAN VE BÜYÜK İSRAİL'İN KURULUŞ DEMEKTİR

17 ilçede siyasetin karıncaları olarak çalıştıkların, kurtuluşun milli görüşte olduğunu ve kapı kapı dolaşarak insanlara anlattıklarını belirten Gerçek, Her türlü yozlaşma AKP'nin 13 yıllık hükümet döneminde gerçekleşti. İkiz yasalar T.B.M.M'nin 04.06.2013 oturumunda kabul edildi. Ülke bölünmeye gidiyor ve gerçekler çarpıtılarak halka aktarılıyor. İkiz yasalar maddeleri; ‘Bütün halklar kendi kaderlerini tayin hakkına sahiptir. Bu hak vasıtasıyla halklar kendi siyasi statülerini serbestçe tayin edebilir ve ekonomik, sosyal ve siyasal gelişmeleri serbestçe sürdürebilir.', ‘Bütün haklar, doğal kaynakları ve zenginlikleri üzerinde kendi yararına serbestçe tasarrufta bulunabilir. Bir hak sahip olduğu maddi kaynaklardan hiçbir koşulda yoksun bırakılamaz' şeklindedir. Bu maddeler binlerce mermiden daha tehlikelidir. Başkanlık sistemi ülke adına büyük bir felaket yaşatır. Başkanlık sistemi Kürdistan ve ardından büyük İsrail'in kurulması demektir” şeklinde konuştu.

ALLAH BU MİLLETİ UYANDIRSIN

Harmancık, Büyükorhan ve Gemlik ilçelerinde olduğu gibi ülkenin her yerinde yabancılara toprak satışının devam ettiğini belirten Gerçek, Bu satışlar vatanımızın bütünlüğünü korumak adına tehlike arz ediyor. Ülkenin gidişatı için zaman zaman gözyaşlarına boğuluyoruz. AKP hükümeti vatandaşın ödediği vergilerle yapılan dev kurumlar, sanayi tesisleri, limanlar, köprüler, kamu binaları ve arsaları arka arkaya satıyor. Şimdi de Türkiye Cumhuriyeti'nin bölünmesi yasalaştırıldı. Bölücü terör örgütü ısrarla siyasallaştırılmak isteniyor. Allah bu milleti uyandırsın” ifadelerini kullandı.

HBR: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19