www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Allah´tan Başkası Mani Olamaz

Allah´tan Başkası Mani Olamaz

İYİ Parti İlçe Başkanı Müfit Besler, İYİ Parti´nin erken seçimlerde yer almaması söylentilerinin gerçeği yansıtmadığını belirterek, ?100 bin imzayı 1 haftada toplayacağız. Allah´tan başka hiç kimse hareketimize mani olamaz. Yapılacak ilk seçimlerde İYİ Pa

İYİ Parti İnegöl İlçe Teşkilatı, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Yönetimine nezaket ziyaretinde bulundu. Önceki akşam CHP binasında düzenlenen ziyarete iki parti başkanları ve yönetim kurulu üyeleri katılım gösterdiler. İYİ Parti İlçe Başkanı Müfit Besler, ziyaret esnasında CHP İlçe Başkanı Necmi Demir´e çiçek takdim etti.

 

?HEDEFİMİZ DOĞRU SİYASET YAPMAKTIR?

CHP İnegöl İlçe teşkilatına kendilerini kabul ettikleri için teşekkür eden İYİ Parti İlçe Başkanı Müfit Besler, ?Türkiye´deki en son kurulan siyasi partiyiz. İYİ Parti olarak Türk siyasi hayatında yerimizi aldık. Protokol ve siyasi parti ziyaretlerimize devam ediyoruz, bilgi alışverişinde bulunuyoruz. Yeni parti olmamıza rağmen İnegöl´de 5 meclis üyemiz ve 1 büyükşehir meclis üyemiz var. Bu yüzden şanslıyız. Mecliste olduğumuz zaman yerel yönetimlerde bilgi sahibi oluyoruz. Hedefimiz doğru siyaset yapmaktır. Tüm partilere mesafemiz aynıdır, hepimiz aynı yoldayız. Türkiye Cumhuriyeti´nin bölünmez bütünlüğüne karşı olanlar hariç bizim için herkes aynı görüştedir. Herkes milliyetçi, vatansever, ulusalcı, sosyal demokrattır. İnşallah hep birlikte İnegöl için güzel işler yapacağız. Şahsım adına Necmi ağabeyi uzun yıllardır tanıyorum, CHP´de uzun yıllar görev yaptı. Çoğu zaman ondan bilgi aldık, destek aldık. Onlardan kazancımız var. Bizi sıcak bir şekilde karşıladığınız için teşekkür ederiz? dedi.

 

ALLAH´TAN BAŞKA KİMSE MANİ OLAMAZ

İYİ Parti´nin erken seçimde seçime giremeyeceği söylemlerinin hatırlatılması üzerine konuşan Besler, ?İster 1 Ağustos isterse de 1 Kasım yapılsın İYİ Parti yapılacak tüm seçimlere katılacaktır. Genel Başkanımız bunu açıkladı. Türkiye Cumhuriyeti´nde hukuktan bahsediyorsak, Türkiye Cumhuriyetinin bölünmez bütünlüğüne kast etmiyorsa her siyasi partinin seçimlere girme yolunun açık olması lazım. Ama maalesef ki bizim 2 seneyi geçen siyasi hareketimizi yakından izlediğinizde hep önümüze engeller çıkardılar. Bunu da engel olarak çıkardıklarını zannediyorlar. İddia ediyoruz, 100 bin imzayı 1 haftada toplayacağız. Allah´tan başka hiç kimse hareketimize mani olamaz. Yapılacak ilk seçimlerde İYİ Parti olarak sahadaki yerimizi alacağız. 10 Haziran´dan sonra yapılacak her seçime girebiliyoruz. YSK bunun açıklamasını yaptı, CHP´li bir vekilin açıklaması vardı o biraz kafaları karıştırdı ama sıkıntı değil. Süreç doğru işliyor. Biraz da iktidarın işine geliyor ama umduğu gibi olmayacak. İYİ Parti devam edecek. İttifak olur mu diye soruyorlar, ittifak kendiliğinden olur. Doğal ittifakın dışında bir ittifak olmuyor. Ancak kendiliğinden oluşabiliyor. Yukarıdan olacağını zannetmiyorum? şeklinde konuştu.

 

GÜÇ BİRLİĞİ YAPIP CUMHURİYETİ KORUMALIYIZ

CHP İlçe Başkanı Necmi Demir ise, ?Demokrasinin vazgeçilmez unsurları olan siyasi partiler, Cumhuriyetin var olması için mücadelelerini sürdüreceklerdir.Milliyetçi Hareket Partisi´nden kaynaklanan bir problemden dolayı İYİ Parti doğmuştur, iyi ki doğdu. Cumhuriyete sahip çıkacak, dik duran bir İYİ Parti´yi karşımızda görüyoruz. Kadını ile erkeği ile hepsi tanıdığımız simalar, görevlerinde başarılar diliyoruz. Biz CHP İlçe Başkanlığı olarak İnegöl yerelinde çalışıyoruz. Hiç kimseyi ötelemiyoruz, herkes bizim için eşittir. İnegöl için var olacağız. Kim olursa olsun 24 saat emrindeyiz. İnegöl´de bu güne kadar belli siyasi partiler belediyeyi yönettiler, ölenlere Allah´tan rahmet, sağ olanlara uzun ömürler diliyorum. Artık sosyal bir yapı mutlaka İnegöl Belediyesini almalı. İnegöl Belediyesi altyapısıyla, trafiğiyle karmakarışık bir ilçe? Konut alanları sanayilerle birbirine girmiş. Mesudiye Altgeçidi teknik bir hatadan dolayı tekrar yapılıyor. Avarlar Kavşağı´nın durumu ortada, büyük bir kargaşa var. Yol üzerindeki imalathanelerle villalar iç içe duruyor. İYİ Partisi ile CHP´si ile bütün sosyal demokrat partilerin İnegöl´e sahip çıkması lazım. İnsanların yüzü gülmez oldu. Bu yaşıma kadar siyaset içerisindeyim, anasını kesen, babasını kesen, çocuğunu keseni görmemiştim. Milletin yüzü gülmüyor, sanayici karamsar. Siyasi partiler olarak birbirimize sahip çıkıp eksiklerimizi söyleyerek İnegöl´ün ve Türkiye Cumhuriyetinin yaşaması için elimizden geleni yapmalıyız. Türkiye Cumhuriyeti´nde seçim 2019 diyorlardı. Reisi Cumhur kesin ve kesin zamanında yapılacak diyordu. Ülke yönetilemediği için çare arıyorlar. Bu kesinlikle böyledir. Kendisi sözünü yememek için Sayın Devlet Bahçeliye söyletiyor. Devlet Bahçeli birkaç seçim böyle hata yaptı, Türkiye´de çok şeylere mal oldu. Artık tahammül edecek gücümüz kalmadı, hepimiz bu Cumhuriyetin yaşaması için, parlamenter sistemin yaşaması için güç birliği yapmalı ve Cumhuriyeti kollamalıyız? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9455,59%-0,72
  • DOLAR

    32,59% 0,37
  • EURO

    34,78% 0,16
  • GRAM ALTIN

    2496,79% 0,51
  • Ç. ALTIN

    4168,04% 0,00