www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

ALO BELEDİYE NEREDESİN!

ALO BELEDİYE NEREDESİN!

Cuma Mahallesi'nde ikamet eden 70 yaşındaki gazi eşi Resmiye Şerbetçi, patlayan kanalizasyon borularından banyo ve lavabosunu su bastığını, Büyükşehir Belediye'sinden 4 gündür yardım istediğini fakat ilgilenen olmadığını öne sürdü.

Cuma Mahallesi Ali Kâhya Sokak üzerinde ikamet eden 70 yaşındaki gazi eşi Resmiye Şerbetçi isimli yaşlı kadın da Büyükşehir’in hizmet aksaklığından nasibini aldı. Patlayan kanalizasyon boruları evini su ile doldururken 4 gündür Büyükşehir’den yardım bekleyen yaşlı kadına istediği yardım ulaştırılmadı.

 İLLA SURİYELİ Mİ OLMAK LAZIM?

Kanalizasyondan yaşanan sıkıntı sonucu evinin banyosunu ve lavabosunu su bastığını belirten Resmiye Şerbetçi, “4 günden beri Belediyeyi arıyorum, gelen giden yok. Zabıtayı aradım, nöbetçi zabıta gelir dediler gelen yok. Gelip benim halimi görsünler. Banyom ve tuvaletime giremiyorum 4 gündür, giremiyorum içeriye. Bizim halimiz ne olacak. Ben bir gazi eşiyim. Sizlere başvurdum gelmediniz, beni gelip burada ziyaret etmenizi istedim, gelmediniz. Zabıtalara söyledim gelmediler. Suriyeli mi olmam lazım bana da yardım etmeleri için. Böyle mi olacak? Vatandaşlık böyle mi olacak? Başkanıma da sesleniyorum; gelsin beni görsün. Banyonun haline bakın. Tuvalete, banyoya giremiyorum. Halimi görsünler. 4 gündür çağırıyorum, çağırıyorum gelen yok. Kadın başımayım. İlla Suriyeli mi olmalıyım? Vatandaşları görmüyorlar Suriyelileri mi görecekler sadece. Bu rezillik ne böyle…” şeklinde konuştu



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19