ALT VE ÜST YAPIYA ÖNEM VEREN BELEDİYEYİZ

ALT VE ÜST YAPIYA ÖNEM VEREN BELEDİYEYİZ

İnegöl Belediyesi’nin asfaltlama çalışmalarında sıra Hamidiye Mahallesine geldi. Kısa bir süre önce asfaltlama çalışmaları start alan Hamidiye Mahallesi’nde çalışmaları yerinde inceleyen İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, alt ve üst yapıya

Havaların ısınmasıyla birlikte start alan asfalt sezonunda çalışmalar hummalı bir şekilde sürüyor. Bu yıl asfalta ciddi yatırımlar yapan İnegöl Belediyesi’nin ekipleri, şimdi Hamidiye Mahallesinde asfalt çalışmalarını sürdürüyor.

 

ALT VE ÜST YAPIYA ÖNEM VEREN BELEDİYEYİZ

Devam eden çalışmaları dün yerinde inceleyen ve Hamidiye Mahallesinde yapılacak asfaltlama çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Alinur Aktaş, İnegöl Belediyesi olarak alt ve üst yapıya önem veren bir belediye olduklarına vurgu yaptı. İlçemizin muhtelif cadde ve sokaklarında aralıksız olarak devam ettirilen asfalt kaplama çalışmalarının da bunun bir göstergesi olduğunu belirten Aktaş, “Bilindiği üzere havaların ısınmasıyla birlikte cadde ve sokaklardaki 2012 yılı asfalt sezonunu Haziran ayı içerisinde Mimar Sinan Caddesindeki çalışmalarımızla başlatmıştık. Belediyemiz sınırları içerisinde iklim koşullarına bağlı olarak gerek bizim gerekse de diğer kurum ve kuruluşların alt yapı çalışmaları sonucunda cadde ve sokaklarda meydana gelen bozuklukları ortadan kaldırarak vatandaşlarımıza kaliteli ulaşım imkânı sunmanın gayreti içerisindeyiz. Bu bağlamda da Belediyemiz öncülüğünde şehrin altyapı çalışmalarının organize bir şekilde ilgili kurumlarca yürütülmesi ve alt yapıyla ilgili sorunların ortadan kaldırılması noktasında da AYKOME’yi (Alt Yapı Koordinasyon Merkezi) kurduk. İlçe halkımızın mağdur olmaması ve kurumlar arasında iletişimsizliği ortadan kaldırmak amacıyla İNGAZ A.Ş, Türk Telekom ve UEDAŞ ile birlikte çalışıyoruz. Bunun örneğini asfalt sezonunu başlattığımız Mimar Sinan Caddesinde görebilirsiniz. Yine Avarlar kavşağında yaptığımız düzenlemede görebilirsiniz” dedi.

HERŞEY PLANLADIĞIMIZ GİBİ GİTMİYOR

Aktaş, her bölgede çalışmaların ve koordinasyonun istedikleri şekilde gitmediğine de dikkat çekerek; bazen ihtiyacı olan mahallelere girilemediği gibi, bazen de planladıkları tarihte ilgili mahallelerden çıkamadıklarını söyledi.

HAMİDİYE’YE 23 AĞUSTOSTA 40 BİN TON ASFALT İHALESİ YAPILACAK

Şu an Hamidiye Mahallesinde asfaltlama çalışmalarının sürdüğünü kaydeden Aktaş, şöyle devam etti: “Taşkın, Yıldız, Mesut, Bülbül, Uğurlu, Yokuş, Başoğlu, Değirmen, Deniz, Dirsek, Azizler, Adıyaman ve Dumlupınar sokakları ile Güllük ve Hamithoca çıkmazlarında yapacağımız çalışmaların bugün startını veriyoruz. Bayrama kadar bitirmeyi planladığımız Hamidiye mahallesinde toplam 5 bin 500 ton asfalt kaplama yapacağız. İlk etapta 4 milyon 645 Bin TL’ye gerçekleştirdiğimiz 42 bin tonluk asfalt ihalesinin ikincisini ise 23 Ağustos’ta 40 Bin ton olarak gerçekleştireceğiz. Bu asfaltlama çalışmasının yanında eş zamanlı olarak ilçemizin dört bir yanında asfalt ve yama ekiplerimiz de titizlikle çalışmasını sürdürüyorlar.”



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07