Altepe´den Destek Sözü

Altepe´den Destek Sözü

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, MODEF Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Uğurdağ ve MODEF yönetim kurulu üyeleri, yeni fuar alanı projesiyle ilgili Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe´yi ziyaret etti. Altepe, yeni fuara katkı ver

İnegöl´ün ?Mobilya Başkenti? olma hedefi doğrultusundaki çalışmalarından biri olan yeni fuar alanı projesiyle alakalı ziyaretler sürüyor. AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, MODEF Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Uğurdağ ve MODEF yönetim kurulu üyeleri, yapılması planlanan fuar alanı ile ilgili son ziyaretlerini Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve BEBKA Genel Sekreteri Mustafa Gerim´e yönelik gerçekleştirdiler.

HER TÜRLÜ SEKTÖRDE FUAR ORGANİZE EDİLECEK

İnegöl heyeti önceki gün Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe´yi makamında ziyaret ettiler. İnegöl Mobilya Sanayicileri Derneği ve MODEF Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Uğurdağ ise proje hakkında bilgi verdi. Uğurdağ, ?İnegöl´e gelmeden sol tarafta İnegöl´ün en değerli sosyal ve ekonomik alanında 80 bin metrekare alan üzerinde kuracağımız fuar alanı 93 bin metrekare inşaat sahasına sahip olacak. Projemizi çok ciddi bir şekilde etüt ederek hazırladık. Her türlü sektörde fuar organize edilebilecek bir bina ortaya çıkartıyoruz. Donatı alanları, konferans salonlarıyla sosyal bir yaşam alanına dönüşecek. Diğer sektörlere de hitap edecek şekilde düşünüldü, hazırlandı. Bursa´daki tekstilcilerimiz, mobilya yan sanayicilerimiz, tarım, kitap fuarlarına da ev sahipliği yapabilecek bir projedir? dedi.

PROJEYİ DESTEKLİYORUZ

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin ise, ?İnegöl, ismiyle müsemma hale gelmiş mobilya sektöründe sadece Türkiye´de değil, dünyada bir marka olma yolunda çalışmalar yapılıyor. Bundan 30 yıl önce başlamış ve bazen imkânsızlıklardan dolayı yılda 2 kez mobilya fuarının, alanının kifayet arz etmediğini biz müşahede ettik. Fuarcılık şirketi ve yönetim kurulu üyeleri bir proje hazırladılar. Biz de bu projeyi destekliyoruz. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız, 17 ilçeyi birbirinden ayırmaksızın hizmet veriyor. İnegöl´e de desteğini verdiği gibi yeni proje hakkında da desteğini verecektir? şeklinde konuştu.

TÜRKİYE LİDERLİĞİ ALMIŞ BİR ŞEHİR

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, ?İnegöl bu zamana kadar mobilya sektöründe rüştünü ispatlamış Türkiye liderliği almış bir şehir. Türkiye sanayinin en büyük şehirlerinden olan Bursa´da başlı başına bir güç olmuş bir şehir. İnegöl zaten başlı başına bir güç. Fuarlarda olsun İnegöl mobilyasının geldiği noktayı birebir takip ediyoruz, biliyoruz. Yapılacak olan yeni fuar İnegöl´ün yükselişine daha da fazla ivme kazandıracaktır. 2023 hedeflerine İnegöl´ün ulaşmasına katkı koyacaktır. Biz büyükşehir olarak İnegöl´ün hep yanındayız. Her derdiyle ilgilendiğimiz gibi, kendi derdimiz gibi bu yeni fuara katkımızı vereceğiz? ifadelerini kullandı.

İnegöllü heyet son olarak BEBKA Genel Sekreteri Mustafa Gerim´i makamında ziyaret ederek projeyi teslim ettiler.

MODEF Fuarcılık tarafından yapılacak olan fuar alanı İnegöl´ün en değerli sosyal ve ekonomik alanı olan 80 bin metrekare alanda kurulması planlanıyor. 93 bin metrekare inşaat alanına sahip fuar alanının iki katlı olması planlanıyor. Bu alanda her türlü fuar faaliyetlerinin gerçekleştirilmesi de hedefleniyor.

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07