ALTEPE`DEN DESTEK SÖZÜ

ALTEPE`DEN DESTEK SÖZÜ

Uyuşturucu ve Bonzai ile Mücadele Derneği (UBM) Genel Başkan Yardımcısı ve İnegöl Pilot Bölge yöneticisi İsmail Kocal, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'ye gerçekleştirdikleri ziyarette destek sözü aldıklarını belirtti.

 Uyuşturucu ve Bonzai ile Mücadele Derneği Yetkilileri, Merinos Parkın`da Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ile bir araya geldi.

 GEREKLİ ÇALIŞMALAR YAPILACAK

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan UBM Genel Başkan Yardımcısı İsmail Kocal, “UBM`nin Bursa çalışmalarını anlattık. Faaliyetlerimiz ile ilgili çalışmalarımızı anlattık. Pilot Bölge olan İnegöl ile ilgili yaptığımız çalışmaları anlattık. Sağ olsun gerekli yardımı biz sağlayacağını söyledi. Aynı zamanda Sağlıklı Belediyeler Başkanı olduğunu söyledi.  Bu konu ile ilgili ciddi eğilimleri olduğunu söyledi. Gerekli desteğini vereceğini, gerekli çalışmaları yapacağını ve gerekli diplomatlar ile görüşeceğini söyledi” dedi.

 ‘5 OKULUN SPOR SALONUNU İSTEDİK’

İnegöl`de yapılan çalışmalarla ilgili bilgi veren Kocal, “Şuan Milli Eğitim ile yazışmalarımız oldu. 5 okulun spor salonunu istedik. Tabi bir şeyin olmamasını istiyorsan, onunla mücadele etmeniz gerekiyor. Uyuşturucu ile mücadele ediyorsak, insanları spora sevk etmemiz gerekiyor. Bunun için gerekli yerlerle iletişimlerimizi sürdürüyoruz. Milli Eğitim`den şu an cevap bekliyoruz” şeklinde konuştu.

 AKÇA VE AKTAŞ ZİYARET EDİLECEK

Önümüzdeki günlerde Kaymakam Ali Akça ve Belediye Başkanı Alinur Aktaş`ı da ziyaret edeceklerini belirten Kocal, “Önümüzdeki günlerde yapmış olduğumuz çalışmalarla ilgili Kaymakamımız Ali Akça ve İnegöl Belediye Başkanımız Alinur Aktaş`ı ziyaret edip, yaptığımız ve yapacağımız çalışmalar hakkında bilgi vermek istiyoruz” dedi.



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07