Altıeylül´ün Bileği Bükülmüyor

Altıeylül´ün Bileği Bükülmüyor

Bursa Okul Sporları tarafından düzenlenen masa tenisi müsabakalarında İnegöl´ü temsil eden Altıeylül O.O. kupalara ambargo koydu.

Altıeylül Ortaokulu geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yılda İnegöl´e kupa ve madalyalarla döndü.Bursa´da yapılan müsabakalarda Küçük Kızlarda şampiyon olan Altıeylül O.O. Küçük Erkeklerde de dördüncülük elde etti.

 GRUP ŞAMPİYONASINA GİDİYOR

Altıeylül O.O., elde edilen şampiyonluk ile küçük kızlarda Nisan ayında yapılacak olan grup şampiyonasında ilimizi temsil edecek.Küçük erkeklerde bu şansı kıl payı kaçıran Altıeylül O.O. bu alanda bir kez daha başarısını ortaya koydu.

 BAŞARININ HAKLI GURURUNU YAŞIYORUZ

Elde edilen başarıdan sonra konuşan Okul Müdürü Mehmet Göksu, ?Başta Beden Eğitimi Öğretmenimiz Fatma Doğan olmak üzere öğrencilerimizi tebrik ediyorum.Bizlere bir kez daha bu gururu yaşattılar.Her sene olduğu gibi bu senede kupa ve madalyalarla dönmeyi başardık.Nisan ayında yapılacak olan grup şampiyonasında da iyi bir netice alacağımıza inanıyoruz.Ayrıca bizlere maddi manevi destek olan Belediye Başkanımız Alinur Aktaş Bey´e,Belediyespor´da bizlere yardımcı olan antrenör arkadaşlarımıza tekrar teşekkür ediyorum? dedi.

 Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10208,65%1,62
  • DOLAR

    32,35% -0,36
  • EURO

    34,79% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2395,46% -1,11
  • Ç. ALTIN

    3877,87% -0,22