www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

ALTIN NESİL AİLESİ İFTARDA BULUŞTU

ALTIN NESİL AİLESİ İFTARDA BULUŞTU

Altın Nesil Okulları Yönetim Kurulu, okul yöneticileri, okulda görev yapan öğretmenlerle diğer destek birimlerinde görev yapan personel ve aileleri okulda düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.

200 kişilik bir katılımla gerçekleşen yemekte tüm Altın Nesil ailesi hem keyifli bir akşam geçirdi hem de kurum çalışanlarının aileleri tanışma fırsatı buldu.

2015-2016 eğitim öğretim yılının sona ermesi ile birlikte seminer çalışmaları ile hem yılın değerlendirmesini yapan hem de bir sonraki yılla ilgili planlamalarını sürdüren Altın Nesil yönetici ve öğretmenleri iftar yemeği ile bu çalışmalarını da renklendirmiş oldular.

BAŞARI TESADÜF DEĞİLDİR

Birçok alanda elde edilen başarılarla tamamlanan öğretim yılının değerlendirmesini yapan Altın Nesil Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Halil Şekerci ?Nitelikli ve başarılı bir şekilde tamamladığımız eğitim öğretim yılı sonrası tüm öğretmenlerimizle birlikte planlı çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu şekilde de başarının tesadüf olmadığını sık sık vurguluyoruz. Hem bu başarılarımızı kutlamak hem de Altın Nesil ailesi ile güzel bir akşam geçirmek amacıyla bir iftar yemeği planladık.Her geçen gün büyüyen bir aile olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu akşamki yemeğe katılan tüm Altın Nesil ailesi üyelerine teşekkür ediyorum? ifadelerini kullandı.



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,46% -0,07
  • EURO

    34,72% -0,69
  • GRAM ALTIN

    2439,90% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19