www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Altın Nesil Okullarından 23 Nisan Sürprizi

Altın Nesil Okullarından 23 Nisan Sürprizi

23 Nisan Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Altın Nesil Okullarında eğitim gören öğrencilerin, harçlıklarından biriktirdikleri paralarla ihtiyaç sahibi çocuklara bisiklet hediye etti.

Okul bahçesinde düzenlenen törene; İlçe Kaymakamı Şükrü Görücü, Belediye Başkanı Alper Taban, İlçe Milli eğitim Müdürü Fatih Bilican, İlçe Jandarma Komutanı Ferruh Maden, Emniyet Müdürü Ramiz Erçetin, öğrenciler ve veliler katıldı.
 
 
Törende açılış konuşmasını yapan Altın Nesil Okulları, Okul Müdürü Serdar Acar yaptığı konuşmada; ?Anlamlı bir gün için toplandık. Okul öğrenci meclisinin öncülüğünde ?23 Nisan, 23 Mutluluk´ sloganıyla kampanyamızı başlattık. Kampanyamızda alınan bisikletleri sahipleriyle buluşturuyoruz. İnşallah çocuklarımız 23 Nisan´da bisikletleriyle gezecekler. Tüm öğrencilerimiz harçlıklarından biriktirdiği paralarla kampanyamıza katıldı. Bu kampanyamıza destek veren tüm öğrenci ve velilerimize sonsuz teşekkür ediyoruz. Böyle duyarlı nesil yetiştirmenin gururunu bize yaşattılar.? dedi.
 
Güzel bir farkındalık

Belediye Başkanı Alper Taban ise; ?Altın Nesil Okulunda eğitim gören öğrencilerimiz kendi harçlarıyla birikim yaparak böyle bir güzel çalışmanın altına imza attı. Güzel bir farkındalık. Öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Emeği geçenleri kutluyorum? dedi.

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,46% -0,07
  • EURO

    34,72% -0,69
  • GRAM ALTIN

    2439,90% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19