www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Altın Nesil´de Bayram Heyecanı

Altın Nesil´de Bayram Heyecanı

İnegöl Özel Altın Nesil Okulları´nda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkulu bir şekilde kutlandı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programa çok sayıda öğrenci velisi de katılarak öğrencilerinin coşkularına ortak oldu.4. sınıf öğrencilerinden oluşan koroda çocuk şarkılarını seslendiren öğrenciler, programın açılışını renkli bir şekilde yaptılar. 2. sınıf öğrencisi M.Akif Daşçı´nınokuduğu şiirle devam eden programda yine 2. sınıf öğrencisi Nehir Kuzören?Bilmece? şarkısını seslendirdi.

ALTIN YETENEK HÜNERLERİNİ SERGİLEDİ

Programın ikinci bölümünde 4. sınıf öğrencilerinin hazırladığı oratoryoda öğrencilerin sahne hâkimiyeti ve duruşu izleyenlerin büyük beğenisini topladı. İngilizce dersindeki becerilerini de sergileyen 3. sınıf öğrencileri hazırladıkları dans gösterisi ile programı renklendirdi. Dans gösterisinin ardından şiirleriyle devam eden 3. sınıf öğrencileri göz doldurmaya devam etti. Programın devamında ise minik bir piyano konseri veren aynı zamanda Altın Yetenekler yarışmasının da birincisi olan 7.sınıf öğrencisi Yeşim Nehir Bircan, izleyenlerden büyük alkış aldı.

ÇOCUKLARIMIZ ÇOK ŞANSLILAR

4.sınıf öğrencilerinin hazırladığı renkli dans gösterisi ile programın kapanışı keyifli bir şekilde yapıldı. Programın sonunda konuşmasını yapan Okul Müdürü Serdar Acar, öğrencilerin sahnede gösterdikleri performansı takdir ederken öğrencilerin bu şekilde güzel hazırlanmasına rehberlik eden ve programın hazırlanmasında emeği geçen tüm öğretmenleri tebrik etti. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı´nın önemini de vurgulayan Serdar Acar çocukların, sahip olduğu böyle bir bayramdan dolayı çok şanslı olduklarını belirtti.

ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU

Programın sonunda ise okul genelinde düzenlenen 23 Nisan konulu resim yarışması ile ilgili ödül töreni düzenlendi. Yarışmada dereceye giren 3/A sınıfından Duru Haraslı, 2/A sınıfından Berk Durukan ve 3/A sınıfından Duru Ortakçı adlı öğrencilere ödüllerini Görsel Sanatlar Öğretmeni GülserÇınar takdim etti ve öğrencileri tebrik etti.

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9812,88%0,93
  • DOLAR

    32,48% -0,15
  • EURO

    34,92% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2430,94% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3994,07% -0,01