www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Altın Nesil Öğrencileri Hipnozla Motivasyonu Tanıdı

Altın Nesil Öğrencileri Hipnozla Motivasyonu Tanıdı

Altın Nesil Okulları öğrencileri ile Anadolu Lisesi öğrencileri, kişisel gelişim ve NLP uzmanlarından Adil Maviş ile motivasyon ve hipnoz konulu programda bir araya geldi. Öğrencilere sınav kaygısını azaltma ve motivasyon konularında eğitim verildi.

Öğrencilerine sık sık sınav motivasyonu ve başarıyı arttırma çalışmaları yapan Altın Nesil Okulları, çarşamba günü Türkiye’nin ünlü kişisel gelişim ve NLP uzmanlarından Adil Maviş, Altın Nesil ilköğretim Okulu ve Anadolu Lisesi öğrencileri ile sınav motivasyonu ve hipnoz yöntemi konulu çalışma ile bir araya geldi. Öğrencilerin düşüncelerini olumluya doğru yönlendirmeleri, hayatlarındaki olumsuzlukları düşünmemeleri ve sınavlardaki kaygılarını yenme adına bazı telkinlerde bulunan Adil Maviş, müzik ve olumlu yönlendirmelerle hipnoz tekniğini öğrencilere anlattı.

Nefes alış verişlerini kontrol etmeyle başlayan çalışma, salondaki sessizliğin sağlanmasıyla devam ederken, dinlendirici bir müzik dinleyen öğrenciler gözlerini kapatarak kendilerini uzmanın telkinlerine bıraktı. Öğrencilere sürekli olumlu telkinlerde bulunan ve her seferinde ‘Bizim için çok değerlisin, iyi ki varsın” sözlerini hatırlatan uzman Maviş, öğrencilere bir saat boyunca olumlu motivasyon sağladı. Program sonunda Adil Maviş’in kitaplarını alma ve uzmanla sohbet etme fırsatı da bulan öğrenciler, çalışmaların sonunda daha rahat bir şekilde derslere girerken bu çalışmanın kendilerini olumluyu ve iyiyi düşünmeye yönlendirdiğini belirttiler.

Motivasyon Çalışmalarımız Devam Edecek

Özellikle SBS’ye hazırlanan 7. ve 8.sınıf öğrencileri, üniversite yolunda olan ve 28 Mart’ta YGS’ye girecek olan 12. sınıf öğrencilerinin motivasyonlarını arttırma ve sınav tekniklerini en iyi şekilde öğrenmeyi hedefleyen Altın Nesil Okullarının, bu yönde hem öğretmenlere hem de öğrencilere yönelik birçok çalışma yapmaya devam edeceği belirtildi. Özel Altın Nesil İlköğretim Okulu Müdürü Orhan Toker; “Başarı, bireysel çalışmaya dayandığı kadar dış uyaranlarla da ilişkilendirilmelidir. Öğrencilerin bu konularda da destek almaları amacıyla konunun uzmanı Adil Maviş ile öğrencilerimizi buluşturduk. Öğrencilerin de olumlu yorumlar yaptığı çalışmanın veriminin sınavlarda daha iyi alınacağına inanıyoruz. Sınava az bir zamanın kaldığı bu günlerde öğrencilerimizin motivasyonlarını en üst seviyede tutmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

 



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19