ALTIN NESİL ÖĞRENCİLERİ ÜNİVERSİTELERİNİ GEZDİ

ALTIN NESİL ÖĞRENCİLERİ ÜNİVERSİTELERİNİ GEZDİ

Altın Nesil Koleji, 11. ve 12. sınıf öğrencilerinin birinci yarıyıldaki yoğun YGS – LYS hazırlığına ara verilmesini değerlendirmek amacıyla, önümüzdeki yıl tercih etmeyi düşündükleri bölümler ve üniversiteleri gezdiler.

Geziye katılan 40 öğrenci ve 6 öğretmen, sabah 08.00’de başlayan yoğun bir programla Yeditepe Üniversitesi’ndeki kahvaltı sonrasında genel bilgilendirme seminerine katıldılar. Ardından Mühendislik, Eczacılık, Hukuk, Psikoloji ve Sağlık Bilimleri Fakültelerini gezdiler. Endüstri ve sistem mühendisliği, biyogenetik mühendisliği, eczacılık, hukuk ve psikoloji bölümlerinde incelemelerde bulunarak bilgilendirme programlarına katıldılar.

 

Yeditepe Üniversitesindeki sabah programının tamamlanmasının ardından 13.30’dan itibaren Bahçeşehir Üniversitesini ziyaret eden öğrenciler, ilk olarak Üniversite Bilgilendirme Programı ile Üniversite ve Meslek Hayatında Başarı konulu seminere katıldılar. Ardından fakülte ve bölümleri rehber eşliğinde gezen öğrenciler, Finansal Araştırma Merkezi bölüm Laboratuarları ile yapılan proje uygulamalarını inceleme fırsatı buldular.

 

Yapılan gezi ile ilgili değerlendirme yapan Okul Müdürü Mesut Mutlu, “Öğrencilerimiz 9. sınıftan itibaren hedefledikleri yüksek öğrenim programına girebilmek için gayret gösteriyorlar. Bu ziyaret de onların hedeflerini daha da netleştirmelerine ve somutlaştırmalarına katkı sağlamak amacıyla yapıldı. Geziye katılan 40 öğrencimizden 32’si ilk defa bir Üniversiteyi ziyaret ederek inceleme şansı buldular. Ayrıca 1. Dönemdeki yoğun hazırlığın stresini atmalarına katkı sağladık. Bu amaçlarımıza ulaştığımızı gezinin sonrasındaki öğrenci dönüşlerinden anladık. Öğrencilerimize bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07