www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

ALTIN NESİL’DE DİJİTAL SOHBETLER

ALTIN NESİL’DE DİJİTAL SOHBETLER

Yıl boyunca yapılacak tüm çalışmaların ağustos ayında planlanıp titizlikle uygulandığı Altın Nesil Okulları, uzaktan eğitim sürecinde de bu çalışmalarını sürdürüyor.

Uzaktan eğitim sürecinin başlaması ile birlikte, okul içine planlanan tüm çalışmalar dijital ortamda devam ediyor. Video ders anlatımları ve canlı derslerle süreci verimli bir şekilde devam ettiren öğrenci ve öğretmenler, yüz yüze eğitimde hafta içi her gün sürdürülen “Hazırlık Saati” çalışmaları, rehberlik görüşmeleri ve çeşitli etkinliklerle dijital ortamda bir araya gelerek, planladıkları çalışmaları yürütüyor.

Türkçe derslerinin yanı sıra uygulanan etkili okuma becerileri derslerinde öğrenciler, bir kitabı okumadan önce, okuma sırasında ve okuduktan sonra çeşitli etkinliklerle pekiştiriyor. Uzaktan eğitimle birlikte kitaplarını okumaya devam eden öğrenciler, okuma etkinliklerine de kaldıkları yerden devam ettiler. 6.sınıf öğrencileri, okuma becerileri derslerinde okudukları kitabı tamamladıktan sonra kitabın yazarı Mavisel YENER ile dijital ortamda bir araya gelerek kitap hakkında sohbet ettiler. Hem okudukları kitapla ilgili hem de yazarlık ve yazma becerileri hakkında merak ettiklerini yazara sorma fırsatı yakaladılar. Oldukça keyifli geçen sohbetin ardından öğrenciler, yeni kitaplarla yeni maceralara açılmak üzere ayrıldılar.



  • BIST 100

    9506,34%-0,25
  • DOLAR

    32,49% 0,13
  • EURO

    34,72% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2489,94% 1,14
  • Ç. ALTIN

    4168,04% -0,71