www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

Altyapı Göz Kamaştırıyor

Altyapı Göz Kamaştırıyor

Salon sporlarını geniş kitlelere yaymak ve gençlerimizi salon sporları ile tanıştırmak amacıyla çalışmalarına ara vermeden devam eden ve bu süreçte birçok branşta elde ettiği başarılarla şehrimizin adının duyurulmasına öncülük eden Belediyespor, altyapı o

Her yıl Efeler liginde sergilediği oyun ile zirveyi hedefleyen bir performans gösteren Belediyespor A takımı ile Voleybol 2. Liginde başarılı bir grafik çizen Oylat Kaplıcaları Belediyespor´dan sonra, Belediyespor´un altyapısında yer alan oyuncuların yer aldığı Okul Voleybol takımlarının başarısı göz dolduruyor.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okullar arası Voleybol 1.küme Genç Erkekler A kategorisi finalinde İnegöl Spor Lisesi ile İnegöl Nuh Mehmet Küçük Çalık Anadolu Lisesi karşı karşıya gelecek.

BURSA ŞAMPİYONLUĞU İÇİN MÜCADELE EDECEKLER

11 Belediyespor altyapı oyuncusunun yer aldığı ve ilk defa iki İnegöl okulunun karşı karşıya geleceği müsabakayı kazanan takım Bursa Şampiyonu olarak, Bursa ilini temsil etme hakkı kazanacak.

ÖĞRENCİLERE TÜM OLANAKLAR SUNULUYOR

Geleceğin voleybolcuları yetiştirmek adına güçlü bir altyapıya sahip olmayı kendilerine öncelikli hedef olarak belirleyen Belediyespor, geleceğimiz olan gençlerin spor ile zamanlarını dolu dolu geçirmeleri adına tüm olanakları seferber ediyor. İnegöl´de yer alan ilk, orta ve lise düzeyindeki okullarda okuyan genç dimağların akademik başarı yanında sosyal ve sportif faaliyetler içerisinde yer alarak özgüven kazanmaları için, öğrencilere tüm olanaklar sunuluyor.

FİNAL MAÇI 20 ARALIK ÇARŞAMBA

İnegöl Belediyespor´un altyapısında yer alan öğrencilerin göstermiş oldukları başarılar, her geçen gün artarak devam ediyor. Bu başarılara bir yenisi daha 20 Aralık Çarşamba günü Bursa Çekirge Spor Salonunda eklenecek. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okullar arası Voleybol 1.küme Genç Erkekler A kategorisinde rakiplerini birer birer yenerek adlarını finale yazdıran İnegöl Spor Lisesi ile İnegöl Nuh Mehmet Küçük Çalık Anadolu Lisesi Bursa Şampiyonluğu için karşı karşıya gelecek.

Kazanın İnegöl olacağı Voleybol maçında İnegöllü gençler, izleyenlere sporun tüm güzelliklerini sunacaklar.

Haber ve Fotoğraf: Kurum Bülteni



  • BIST 100

    9095,16%0,17
  • DOLAR

    32,37% 0,17
  • EURO

    34,96% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2324,68% 0,24
  • Ç. ALTIN

    3915,37% 1,87