Altyapı Soydan´a Emanet

Altyapı Soydan´a Emanet

2017-2018 sezonuna hazırlanan Kafkasspor, altyapıda Sadettin Soydan ile anlaştı.

 Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kafkasspor Altyapı Sorumlusu Rıdvan Şentürk,?Altyapıyla ilgili çalışmalarımız devam ediyor. İki yıldır A takımımızın hem antrenör kadrosu hemde futbolcu kadrosu altyapıdan yetişen oyuncularımızdan oluşmaktadır. Tabi bu süreçte grup sayımız fazla olduğu için antrenör ihtiyacımız ortaya çıkmıştı. İnegöl futbolu açısından çok büyük bir değer olduğunu düşündüğümüz Sadettin Soydan hocamıza teklif götürdük. Sağolsun bizleri kırmadı ve teklifimizi kabul etti. Sadettin hocamızla birlikte altyapımızın daha güçleneceğine inanıyoruz. Altyapının bir ekip işi olduğunu düşünüp buna göre hareket ediyoruz, mevcut altyapı hocalarımıza da göstermiş oldukları gayret ve emeklerden dolayı teşekkür ederim? dedi.

HEYECANLIYIM

Kafkasspor´da antrenörlük yaşamına devam edecek olan Sadettin Soydan ise,?Uzun bir aradan sonra altyapıda çalışacağım için heyecanlıyım. Kafkasspor, A takım düzeyinde daha önce çalıştığım ve bildiğim bir camia. Son yıllarda altyapı ile ilgili yatırımlar var. Başarının ekip ruhuyla ve çok çalışarak geleceğini düşünüyorum. Her iki taraf içinde hayırlı olmasını temenni ediyorum? şeklinde konuştu.

 SADETTİN SOYDAN KİMDİR?

1968 Adana doğumlu olan Sadettin Soydan, 1996-2007 yılları arasında İnegölspor altyapısında çalıştı. Daha sonra sırasıyla Kafkasspor, Ilgarspor ve Kurtuluşspor A takımlarını çalıştırdı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07