Altyapıda 2 galibiyet 2 mağlubiyet

Altyapıda 2 galibiyet 2 mağlubiyet

Spor Toto Bölgesel Gelişim Ligi 2.Grup´ta mücadele eden ekiplerimiz oynadıkları 4 maçta 2 galibiyet 2 mağlubiyet elde etti.

U19 ekibi Yeniceköy sahasında ağırladığı Kardemir Karabükspor´a 2-1 mağlup oldu. Ekibimiz bu mağlubiyete rağmen oynadığı 11 maçta 7 galibiyet 2 beraberlik 2 mağlubiyet elde ederek, topladığı 23 puanla grup liderliğini sürdürdü.

 U-17 ekibi Yeniceköy sahasında ağırladığı Düzcespor´u 4-0 mağlup etti. Ekibimiz oynadığı 12 maçta 6 galibiyet 4 beraberlik 2 mağlubiyet elde ederek, topladığı 22 puanla 4. sırada yer aldı.

 U-16 Ekibi ise deplasmanda karşılaştığı Düzcespor´a1-0 mağlup oldu. Ekibimiz bu sonucun ardından oynadığı 12 maçta 7 galibiyet 2 beraberlik 3 mağlubiyet elde ederek, topladığı 23 puanla 3.sırada yer aldı.

 U15 ekibi ise deplasmanda karşılaştığı Düzcespor´u 2-0 mağlup etti. Ekip oynadığı 12 maçta 7 galibiyet 4 beraberlik 1 mağlubiyet elde ederek, topladığı 25 puanla 2.sırada yer aldı. Ekiplerimiz böylelikle oynadıkları 4 müsabakada 2 galibiyet 2´de mağlubiyet elde etti.

 Maçların ardından değerlendirme açıklaması yapan Altyapı Antrenörleri açıklamalarında; U15 Teknik Sorumlusu Yunus Memiş, "Akademi liginin 13.haftasında Düzcespor´a konuk olduk. İlk yarı istediğimiz oyun ve mücadeleyi sergileyemedik. Oyun kurmada ve pozisyona girmekte zorlandık. 2.yarı oyuna ve mücadeleye ağırlığımızı koyduk. Yakaladığımız pozisyonları değerlendirmeyi başardık ve kazanmayı bildik. 2.yarı oynayan oyun ve mücadele istediğimiz gibiydi. Oyuncularımızı tebrik ediyorum."

 U16 Teknik Sorumlusu Caner Taban, "Bölgesel Gençlik Gelişim Liginin 13. Haftasında deplasmanda Düzcespor´la karşılaştık. Maçın geneline baktığımız zaman oyunu hakimi ilan takımımız gol pozisyonuna girmekte sıkıntı yaşadı. Yakaladığımız pozisyonları da gole çeviremeyince maçtan 1-0 mağlup ayrıldık. Kendi sporcularımızın futbol yeteneklerini daha yukarılara çekmeye çalışırken bunun yanında ahlaki değerleri de aşılamaya çok özen gösteriyoruz. Adı gelişim ligi olan bu ligde rakibimizin geçen sene olduğu gibi öne geçtikten sonra oyunu maç boyunca gereksiz durdurmaya çalışmaları ve buna antrenöründe çanak tutması ülke futbolumuz adına üzüntü vericiydi.Maçlar oynanır kazanılır kaybedilir ancak  sporcularımızı sadece kazanma hırsıyla  yetiştirirsek ileride bunu sıkıntısını ülke olarak çok çekeriz. Maçın sonuna kadar etik çerçeve icinde mücadeleden vazgeçmeyen sporcularımı kutluyorum."

 U17 Teknik Sorumlusu Murat Yakşi, "Yeniceköy sahasında Düzcespor ile karşılaştık. Takımımız rakibe oyun alanı bırakmayan aynı zamanda kazandığı topları rakibe vermeyen ortak toplarda agresif ve topa sahip olan takım görüntüsü verdi. Rakibimizden daha çok koştuk daha çok pas yaptık buda sonuca yansıdı. Oyuncularımı göstermiş oldukları performanstan ötürü tebrik ederim. Başarılar dilerim."

 U19 Teknik Sorumlusu Selahattin Esen," TFF Bölgesel Gelişim U19 Ligi 11. Haftasında Kardemir Karabüksporla İnegöl´de karşılaştık. Maça istediğimiz tempoda ve oyun düzenini uygulamada yetersiz bir şekilde başlamamızın neticesinde kalemizde golü görmemize neden oldu. Bu andan sonra topu rakip sahaya taşımada geçiş oyununu uygulamada yetersiz ve olgun değildik. Bu yüzden pozisyon üretemedik. Devrenin sonlarına doğru kontra ataktan kalemizde bir gol daha gördük.  2.devrede ise daha çok önde basan kaybedilen topları kazanma mücadelesini veren pozisyonlara giren bir takim vardı.  Golü de bulduk bundan sonra baskımızı daha da yoğunlaştırdık. Pozisyonlara girdik ama değerlendiremedik. Özellikle ikinci yarıda gösterdiğimiz performans beni önümüzdeki maçlar için bir hayli ümitlendirdi. Maçı lehimize çevirmek için son saniyeye kadar mücadele eden oyuncularımı tebrik ediyorum. Değerlendirme toplantısında artı ve eksi yönlerimizi en iyi şekilde değerlendirip önümüzdeki zorlu Derince maçına en iyi şekilde hazırlanacağımızı söyleyebilirim."

Haber Merkezi

 



  • BIST 100

    10208,65%1,62
  • DOLAR

    32,35% -0,36
  • EURO

    34,79% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2395,46% -1,11
  • Ç. ALTIN

    3877,87% -0,22