www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Altyapıdan 3 Galibiyet

Altyapıdan 3 Galibiyet

Hafta sonu oynanan maçlarda İnegölspor altyapıda 3 galibiyet 1 mağlubiyet aldı.

Nilüfer Beşevlerspor 0 ? 3 İnegölspor

U13 Teknik Sorumlusu İzzet Kaya yaptığı açıklamada; ?Rakibimiz Nilüfer Beşevler Geçen hafta iyi oynamamıza rağmen skor olarak istediğimizi alamamıştık. Maça çok iyi başladık, ilk 10,dakikada golü,de bulduk,ve daha güvenli oynadık,ilk devre bizim kontrolümüzde geçti.ikinci yarıya aynı ciddiyetle başladık ve maçı kazanacak skoru bulduk.Önümüzdeki haftalar için bize umut veren bir oyun oldu,oyuncularımı kutluyorum,bu güzel oyun için.? Dedi.

Sultanbeyli Belediyespor 2-1 İnegölspor

U15 Teknik Sorumlusu Caner Taban yaptığı açıklamada; ?B.G.G. Ligi´nin 20 haftasında deplasmanda Sultanbeyli Belediyespor´la karşılaştık. Maça iyi başlayan taraf bizdik. Maçın başında golü bulmamızla beraber oyunu kontrolümüz altına aldık ve ilk yarının sonuna kadar rakibimize çok fazla topa sahip olma şansı vermedik. İkinci yarı oyuna iyi başlayan rakibimiz erken gol bulmasıyla moral buldu ve oyuna hükmetmeye başladı. Direncimizi artırma adına yaptığımız oyuncu değişiklikleri de açıkçası çok fazla katkı sağlamayınca zaafımız olan duran toptan 2. golü yedik ve bu gole tepki veremeyince maçtan mağlup ayrıldık.?dedi.

İnegölspor 2-1 Sultanbeyli Belediyespor

U17 Teknik Sorumlusu Murat Yakşi yaptığı açıklamada; ?Rakibimiz Sultanbeyli ile  İnegöl yenice sahasında karşılaştık oyuna iyi başlayarak 14. dakikada golü bulduk. Devreyi bu skorla bitirdik.2 devre de oyun ikili mücadelelerle ve kendi oyununu kabul ettirme çabalarıyla devam ederken 68 dakikada rakibimiz skoru eşitledi ardından takımımız direnç göstererek 73. Dakikada galibiyete ulaştı.Oyuncularımızı gösterdikleri üstün gayretlerinden dolayı tebrik eder başarılar dilerim. Dedi.

İnegölspor 2-0 Sultanbeyli Belediyespor

U19 Teknik Sorumlusu Suat Güneş ise yaptığı açıklamada; ?Kazandığımız zaman ligi şampiyon bitireceğimiz Sultanbeyli maçına iyi başladık ve ilk 15 dakikada bulduğumuz goller ile maçı kazanacak skoru bulduk. Oyun bizim kontrolümüzde geçti. İki tarafta bulduğu pozisyonlarda son vuruşları yapamayınca maçı kazandık ve ligin bitmesine iki hafta kala şampiyonluğumuzu ilan ettik. Şükürler olsun bu başarıda emeği geçen herkesi yürekten kutluyorum.? Dedi.

Haber ve Fotoğraf: M. Salih KAYGUSUZ



  • BIST 100

    9655,67%1,38
  • DOLAR

    32,60% 0,39
  • EURO

    34,84% 0,32
  • GRAM ALTIN

    2492,63% 0,34
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22