www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

ALTYAPIYA BUSKİ GÜVENCESİ

ALTYAPIYA BUSKİ GÜVENCESİ

BUSKİ Şebekeler Dairesi Başkanlığı'nca İnegöl'de başlatılan altyapı projeleri kapsamında önemli çalışmalara imza atıldı.

 

Büyükşehir Belediyesi'nin Sağlıklı Şehir Bursa” hedefi doğrultusunda sağlıklı ve sorunsuz altyapı hizmetinde bulunmanın gayretinde olduklarını dile getiren BUSKİ Genel Müdürü İsmail Hakkı Çetinavcı, Yeni katılan ilçelerimizde gerek şube müdürlükleri açarak, gerekse acil altyapı eksikliklerini gidererek, ilk etapta taleplere cevap vermeye çalışıyoruz. İlçelerin altyapı sorunlarını hızla tespit ederek, gereken projelendirmelerde bulunuyoruz.” diye konuştu.

 

5 KM'LİK İSALE HATTI İMALATI

Bu doğrultuda İnegöl'ün Sarıpınar Köyü'ne 3 kilometrelik içme suyu şebeke hattı ile 14 kilometrelik isale hattını hizmete sunduklarını ifade eden Çetinavcı, Hocaköy'e 7 kilometrelik isale hattı, Akıncılar'a da 4 kilometrelik şebeke hattı ile 5 kilometrelik isale hattı imalatı gerçekleştirdiklerini belirtti.

 

İÇME SUYUNA 2.1 MİLYON TL'LİK YATIRIM

İnegöl'e yönelik içme suyu çalışmaları için 2 milyon 100 bin TL'lik yatırımda bulunduklarını vurgulayan Çetinavcı, Bununla birlikte 234 metreden oluşan İnegöl Küçük Sanayi yağmursuyu çalışması ile yine 145 metreden oluşan Burhaniye Park Caddesi yağmur suyu çalışması için toplam 64 milyon 931 liralık yatırımda bulunduk” dedi.

 

YENİCEKÖY'E TARIMSAL SULAMA MÜJDESİ

Yeniceköy Mahallesi sulama göletinden tarımsal amaçlı sulama tesisi yapım işi ihalesinin de 9 Nisan'da yapılacağı müjdesini veren BUSKİ Genel Müdürü İsmail Hakkı Çetinavcı, tesisin 10 kilometrelik muhtelif çap ve miktarda HDPE esaslı boru ile 46 adet prefabrik rögar yapımını içerdiğini de sözlerine ekledi.

 

HBR: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,59% 0,25
  • EURO

    34,80% 0,40
  • GRAM ALTIN

    2405,38% -1,11
  • Ç. ALTIN

    3999,95% -1,80